Hidroizolatii lichide pentru exterior

Hidroizolatii lichide pentru exterior

Filtre active

Mapei Aquaflex Roof Premium...
0 Review(s)
Produs disponibil pentru comenzi
Preț 1.161,74 lei

Membrană poliuretanica lichidă, în dispersie apoasă, gata de utilizare, pentru hidroizolarea flexibilă, în câmp continuu a suprafețelor exterioare (terasa, balcon, acoperiș plat sau curbat de tip cupolă). Se poate aplica pe suport din placaj ceramic existent, pe șape pe bază de ciment, beton, suprafețe metalice (cupru, aluminiu, fier, foi galvanizate) sau membrane bituminoase amorsate în prealabil. Este rezistenta la trafic, are efect antiderapant si rezista la apa stagnanta.

Mapei Aquaflex Roof Găleată...
0 Review(s)
Produs disponibil pentru comenzi
Preț 651,16 lei

Membrană lichidă flexibilă cu fibre, în dispersie apoasă, gata de utilizare, pentru hidroizolarea în câmp continuu a suprafețelor exterioare (terasă, balcon, acoperiș plat sau curbat de tip cupolă). Se poate aplica pe suport din placaj ceramic existent, pe șape pe bază de ciment, beton, suprafețe metalice (cupru, aluminiu, fier, foi galvanizate) sau membrane bituminoase amorsate în prealabil.

Mapei Aquaflex Roof HR...
0 Review(s)
Stoc epuizat
Preț 614,40 lei

Membrană lichidă filerizată în dispersie apoasă, cu grad ridicat de reflexie și emisie termică, cu indice de reflexie solară de 105 (SRI). Reduce temperatura suprafețelor cu aproximativ 50% față de acoperirile în culori închise. Rezistent traficului pietonal ușor. Rezistență ridicată la acțiunea agenților atmosferici și a razelor UV.

Mapei Aquaflex Primer Bidon...
0 Review(s)
Produs disponibil pentru comenzi
Preț 494,89 lei

Primer pe bază de rășini sintetice în solvent, gata de utilizare, pentru tratarea suprafețelor peste care se va aplica hidroizolația lichidă Aquaflex sau Aquaflex Roof HR.

Arată 1-4 din 4 articol(e)
Arată 1-4 din 4 articol(e)
Scrie-ne pe WhatsApp