WhatsApp

Etanșare, închideri, accesorii

Etanșare, închideri, accesorii

Filtre active

Membrana anticondens...
0 Review(s)
Produs disponibil pentru comenzi
Preț 278,29 lei

Membranele de acoperiș Dachowa 115gr. se folosesc ca straturi de primă învelire sub învelitoarea acoperișului în pantă. Ele protejează termoizolația de precipitații: ploaie și zăpadă care pot cauza infiltrații în construcția acoperișului. Protejează împotriva condensului care se formează sub învelitoarea de bază.

În plus, datorită permisivității ridicate la vapori ele mențin tot acoperișul în stare uscată, fapt care are importanță mare pentru consumul energiei în clădire.

Membrana anticondens...
0 Review(s)
Produs disponibil pentru comenzi
Preț 399,69 lei

Membranele de acoperiș Dachowa 150gr. se folosesc ca straturi de primă învelire sub învelitoarea acoperișului în pantă. Ele protejează termoizolația de precipitații: ploaie și zăpadă care pot cauza infiltrații în construcția acoperișului. Protejează împotriva condensului care se formează sub învelitoarea de bază. În plus, datorită permisivității ridicate la vapori ele mențin tot acoperișul în stare uscată, fapt care are importanță mare pentru consumul energiei în clădire.

Folie anticondens Marma...
0 Review(s)
Produs disponibil pentru comenzi
Preț 539,06 lei

Membranele de acoperiș Dachowa 185gr. se folosesc ca straturi de primă învelire sub învelitoarea acoperișului în pantă. Ele protejează termoizolația de precipitații: ploaie și zăpadă care pot cauza infiltrații în construcția acoperișului. Protejează împotriva condensului care se formează sub învelitoarea de bază. În plus, datorită permisivității ridicate la vapori ele mențin tot acoperișul în stare uscată, fapt care are importanță mare pentru consumul energiei în clădire.

Arată 1-10 din 10 articol(e)
Arată 1-10 din 10 articol(e)