WhatsApp

Spumă pentru umplere spații mari – PENOSIL Max Gap Filler

22,41 lei
Cu TVA
4473

Descriere sumară

Se folosește la etanșarea tuturor tipurilor de rosturi pentru izolație termică și fonică,  umplerea găurilor și spațiilor mari și la etanșarea penetrărilor în pereți (cabluri, țevi și ventilație). 

UMPLERE & ETANȘARE GOLURI MARI

PENTRU TOATE SUPRAFEȚELE

1 ORĂ - GATA DE TĂIERE

PENTRU TOATE ANOTIMPURILE

UMPLE SPAȚII DE PÂNĂ LA 40L

Ambalaj
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

UMPLERE & ETANȘARE GĂURI MARI

Spuma pentru umplere spații mari PENOSIL Max Gap Filler este un material de etanșare de înaltă calitate, pentru toate anotimpurile. Este ușor de utilizat cu noul și confortabilul aplicator tub. Expandează pentru a lua forma crăpăturilor și golurilor, formând o legătură perma

PENTRU TOATE SUPRAFEȚELE

Formula noastră cu expansiune maximă a fost creată pentru a umple golurile și rosturile peste tot în casă. Spuma poliuretanică PENOSIL Max Gap Filler are proprietăți excelente de aderență cu cele mai multe materiale de construcție si oferă o etanșare excelentă pentru lemn, beton, cărămidă, vinil, oțel și aluminiu.

1 ORĂ – GATA DE TĂIERE

Noul aplicator mai îngust de spumă asigură o structură bună, combinată cu o presiune mai mare de ieșire din tub. Spuma poate fi tăiată după doar 1 oră de la aplicare și se întărește complet în 24 de ore. Spuma întărită este un bun izolator termic și fonic. (Timpul de întărire variază în funcție de dimensiunea granulelor, temperatură și umiditate.)

Domenii tipice de aplicare

Etanșarea tuturor tipurilor de rosturi pentru izolație termică și fonică. Folosit pentru etanșarea penetrărilor în pereți (cabluri, țevi și ventilație).

Nu trebuie folosită cu:

Polietilenă (PE), polipropilenă (PP), PTFE (Tefl on®). Din cauza varietății largi de posibile substraturi, se recomandă efectuarea unui test preliminar de compatibilitate.

Date Tehnice:

Timp de consolidare: 8-12 minute

Timp de tăiere (granule de 30 mm) (TM1005): 45 minute

Complet întărit în rosturi (la +23 °C): 16h

Densitate: până la 25 kg/m3

Stabilitate dimensională (TM1004): <10%

Clasa de rezistență la incendiu a spumei întărite (DIN 4102-1): B3

Post-expandare: <200%

Rezistență la întindere (BS 5241): 12 N/cm2

Rezistență la compresiune la deformare de la 10% (DIN 53421): 3 N/cm2

Conductivitate termică λ: 0,036 W/(m•K)

Indexul de reducere sunet Rst,w: 60dB

Temperatura la aplicare: de la -10°C până la +30°C

Rezistență la temperatură a spumei întărite: de la -50°C până la +90°C

Instructiuni De Folosire:

Țineți tubul de spumă în poziție verticală. Înșurubați paiul aplicator la valva spumei. Se agită de cel puțin 20 de ori înainte de utilizare. Pentru aplicare, rotiți aplicatorul cu susul în jos și apăsați pe tragaciul aplicatorului. Debitul spumei poate fi reglat cu ajutorul declanșatorului aplicatorului. Substratul trebuie umezit pentru că spuma expandează la contactul cu umezeala și o suprafață umezită asigură rezultate mai bune. Atunci când se aplica mai mult de 1 strat de spumă, umeziți după fiecare strat. La temperaturi scăzute, tubul trebuie încălzit înainte de a lucra într-o cameră încălzită sau sub apă. Temperatura camerei sau a apei nu trebuie să depășească +30°C.

Mod de aplicare:

Manual, cu paiul aplicator.

Aderenta:

LEMN

BETON

TOATE METALELE

PVC

CĂRĂMIDĂ

GIP-CARTON

EPS

ȚIGLĂ