WhatsApp

Hidroizolant pentru pardoseli Premium AquaBrake Fiber

31,59 lei
Cu TVA
0060

Descriere sumară

Compus lichid consolidat cu fibre, utilizat la impermeabilizarea substratului pardoselilor și pereților din camerele umede.

Ambalaj
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Premium AquaBrake Fiber este un compus cu armătură de fibre, gata de utilizat pentru hidroizolarea substratului podelelor şi pereţilor camerelor cu umezeală. Consolidarea cu bandă se foloseşte doar la colţurile camerelor, scări şi zone similare. Formează un strat impermeabil, a cărei punte de cracher crapă când e uscată. Când stratul izolator s-a uscat plăcile ceramice pot fi aplicate utilizând un amestec de aplicare. Este un produs pe bază de apă, cu armătură de fibre; uşor de aplicat; nu se evaporează solvenţi în cursul uscării; schimbarea de culoare indică uscarea.

Domenii de utilizare

Hidroizolare sub plăcile ceramice în băi, cabine de duş, saune şi alte puncte sanitare. Substraturile adecvate sunt suprafeţele din beton, cărămidă şi ghips, plăci din ghips, plăci de construcţii aplicate în zone umede şi foi de furnir rezistente la apă. Suprafeţele permanent sub apă, cum ar fi bazinele de înot, ar trebui acoperite cu o bandă impermeabilizantă.

Ambalaj: Recipiente de plastic de 1L, 5L, 10L și 15L

Culoare: Albastră

Termen de valabilitate:  36 luni, în ambalajul original. sigilat, ferit de temperaturi scăzute.

Date Tehnice:

Valabilitate la depozitare: 3 ani

Suprafaţă uscată: 2 ore

Densitate: 1,34 g/cm3

pH: 9,6

Solvent: apă

Temperatură min. de lucru: +10˚C

Rezistenţa la îngheţ: îngheaţă

Instructiuni De Folosire:

Substratul trebuie să fie uscat şi lipsit de praf. Înainte de a începe lucrarea asiguraţi-vă dacă substratul este adecvat pentru aplicarea compusului impermeabil şi a plăcilor ceramice. Curăţaţi substratul de praf, particule libere, uleioase şi de orice ar putea împiedica aderarea compusului impermeabilizant. Betonul şi suprafeţele uniformizate cu ciment sunt amorsate cu PENOSIL Premium BetPrimer. A se amesteca înainte de utilizare. Întindeţi pe suprafeţe uscate cu ajutorul unei pensule de vopsit, perii de curăţat sau role, aplicaţi două straturi, al doilea în direcţie opusă direcţiei de aplicare a primului strat.

Acoperiţi prima dată colţurile, zonele de îmbinare, capurile de şurub de pe podele/pereţi sau plăci de construcţie cu PENOSIL Premium AquaBrake Fiber. În colţuri ataşaţi o bandă de armare cu lăţime de cel puţin 20cm pe un compus impermeabilizant proapăt, iar în zonele de îmbinare bandă cu lăţime de cel puţin 10cm. Fixaţi banda de armare de substrat. Aplicaţi un strat de PENOSIL Premium AquaBrake Fiber în jurul scurgerilor, compusul impermeabilizant se aplică şi pe banda de armare. Utilizaţi o bandă de armare cu diametru de cel puţin 3 ori mai mare decât deschiderea, se recomandă utilizarea a două straturi unul deasupra celuilalt. Asiguraţi-vă că banda de armare s-a afundat în compusul impermeabilizant. Apoi utilizaţi o rolă pentru a aplica PENOSIL Premium AquaBrake Fiber pe toată suprafaţa impermeabilă. Când compusul impermeabilizant s-a uscat, în aproximativ 2 ore, schimbandu-și culoarea, puteţi începe aplicarea celui de-al doilea strat.

Al doilea strat se aplică uniform pe întreaga suprafaţă. Timpul total de uscare este de 6-12 ore, aspect observat prin schimbarea culorii. Asiguraţi-vă de lipsa găurilor în compusul impermeabilizant uscat. Calitatea impermeabilizantă se verifcă înainte de a începe aplicarea plăcilor ceramice. Grosimea compusului impermeabilizant uscat ar trebui să fie de aprox. 0.5 mm pe pereţi, 0,7 mm pe podea şi de 1,5 mm în jurul scurgerilor. După uscarea finală se poate începe aplicarea plăcilor. Putere de acoperire: 0,6 – 1,0 l/m2 (acoperire în 2 straturi)

Mod de aplicare:

Pensulă, perie sau rolă.

Aderenta:

BETON

CĂRĂMIDĂ ȘI GIPS

PLĂCI DIN GIPS

PLĂCI DE CONSTRUCȚII APLICATE IN ZONE UMEDE

FOI DE FURNIR REZISTENTE LA APĂ