WhatsApp

Amorsă pentru podea și pereți Premium BetPrimer

38,47 lei
Cu TVA
0038

Descriere sumară

Dispersie de aderenţă adecvată sistemelor de ciment și proiectată pentru grunduirea substraturilor (ex. podea,pereți) înaintea aplicării amestecurilor de mortar pe bază de ciment și alți lianți hidraulici.

Ambalaj
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Premium BetPrimer este o amorsă cu dispersie polimerică ce îmbunătăţeşte capacitatea de legare şi rezistenţă la abraziune a amestecurilor. PENOSIL Premium BetPrimer este un agent de dispersie copolimeric cu dispersie fină, adecvat pentru reţele de ciment şi destinat pentru substraturi de amorsare (ex- pământ) înaintea aplicării bazei de ciment sau a altor tipuri de mortar hidraulic. Asigură o legare excelentă a substratului de amestec când se foloseşte ca amorsă, stabilitate excelentă în relaţie cu apa şi substanţele alcaline, excelentă elasticitate, rezistenţă la tensiune şi la stresul de compresie chiar şi în condiţii de umiditate. Ca aditiv în beton şi mortar îmbunătăţeşte prelucrabilitatea şi alte caracteristici ale amestecului, îmbunătăţeşte legarea de substrat, creşte elasticitatea şi rezistenţa la abraziune, asigură substratului o rezistenţă mai mare faţă de praf, creşte gradul de stabilitate în relaţie cu apa şi cu hidrocarburi alifatice, în condiţii de aer uscat, creşte duritatea iniţială a amestecului dacă este aplicat în strat subţire.

Domenii de utilizare

Agent polimeric de dispersie cu aplicabilitate atât în interiorul cât şi în exteriorul clădirilor. Folosit ca aditiv pentru creşterea aderenței şi a rezistenţei faţă de abraziune a betonului şi mortarului.

Pe podele:

- ca amorsol sub toate amestecurile de şapă.

- Ca aditiv în beton, mortar sau ca substanţă de suprafaţă pe orice substrat de ciment (depozit, garaj, clădiri industriale etc.).

Pereţi şi tavan:

- pentru a asigura o bună aderență la substraturi problematice (beton, mortar, lemn, ţigle).

Pentru prepararea de mortar polimeric:

- pentru întărirea suprafeţelor fragile  (ex. suprafeţe tratate cu var).

Date Tehnice:

Densitate: 1,04g/cm3

Timp de uscare: 1 - 3* ore

pH: 4,5 - 5,5

Temperatură minimă de lucru: +10˚C

Solvent: apă

Culoare: lichid lăptos

Inflamabilitate: nu este inflamabil

Rezistenţa la îngheţ: îngheaţă

*în funcţie de temperatură.

Instructiuni De Folosire:

Substratul trebuie să fie curat, uscat și fără praf. Produsul se aplică pe substrat cu o perie de curățare sau o pensulă, în două straturi de acoperire.

Podele: Primer diluat cu apă 1: 5 până la 1:20 (dispersie: apă). De exemplu, pentru pregătirea pardoselilor înainte aplicarea amestecurilor de șape, la un raport de 1: 3 până la 1: 5; straturi de beton, șapă de pardoseală manuală, amestecuri pentru întărirea și sporirea rezistenței la uzură la un raport de 1: 5 la 1:20; pentru întărirea podelelor din beton la un raport de 1: 5 la 1:10. Amestecul de beton sau șapă poate fi aplicat imediat pe partea superioară a substratului de aderență umed. Permiteți grundul să se usuce timp de 2 ore înainte de acoperirea plăcilor ceramice, a suprafețelor neabsorbante și a substraturilor ce conțin urme de clei vechi.

În cazul parchetului lipit pe substrat și sistemul de încălzire prin pardoseală, toate podelele din beton trebuie să fie șlefuite pentru a fi curățate complet de orice urmă de murdărie sau alte substanțe care pot împiedica aderența (de exemplu, urme de clei vechi). Numai suprafețele nivelate vor fi amorsate.

Pereți și plafoane: Primer diluat cu apă 1: 5 până la 1:20 (dispersie: apă). Pentru întărirea ipsosului la un raport de 1: 5 până la 1:20; îmbunătățirea aderenței cimentului pe bază de ciment: 1,5mm - 1: 5 si 5-20 mm - 1:10; pentru consolidarea suprafețelor slabe la un raport de 1:15 la 1:20. Utilizați concentrat nediluat în cazul substratului neabsorbant. Aplicați PENOSIL Premium BetPrimer pe suprafața tratată în strat subțire și uniform. Acoperirea este în funcție de substrat 3-10 m² / L.

Mod de aplicare: Cu o pensulă sau perie.