WhatsApp

Oskar Total Vopsea Albă Pentru Pereți, interior/exterior 5L

316,08 lei
Cu TVA
432067
10 Produse

Descriere sumară

Tip produs: vopsea

Brand: Oskar

Cantitate: 5 L

Cantitate
In stoc

Oskar Total 5 L este o vopsea alba pe baza de dispersie, ultralavabila, antibacteriana, utilizata pentru vopsitorii de interior si exterior, care se prezinta ca un lichid semivascos, omogen, de culoare alba. Vopseaua se poate pigmenta cu pigmenti Deutek.

Aceasta vopsea este usor de pus in opera si este utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleduri de ipsos inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente.

Elementele caracteristice principale sunt: aderenta deosebita la suport, foarte buna putere de acoperire, se usuca fara adaosuri si fara pete. Pelicula de Oskar Total este continua, uniforma, mata, umple foarte bine porii, este permeabila la vapori de apa.

Suportul pe care se aplica trebuie sa fie rezistent, curat, uscat, degresat, plan si fara fisuri. Suprafetele fragile, prafoase, nisipoase se inlatura complet prin spalare, razuire, periere, pana la stratul suport rezistent. In prealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Vopseaua Oskar Total se poate aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. In cazul pulverizarii airless se recomanda duza 0.026-0.031" sau 0.66-0.79 mm, presiunea de 160–180 bari si unghiul de pulverizare 40º-80º.

Temperatura minima trebuie sa fie de +5ºC pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare, cat si in timpul procesului de uscare/intarire. Timpul de uscare la 20ºC si 65% umiditate relativa a aerului este de 1-3 ore pentru amorsa de perete si de 2 ore pentru vopseaua lavabila Oskar.

Consumul specific mediu este in functie de suport:

  • tencuiala neteda - cca 125 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie medie - cca 140 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie mare - cca 160 ml/mp.

Valorile consumului sunt obtinute in situatia aplicarii vopselei cu trafaletul (rola) sau cu pensula. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului.

Produsul Oskar Total se ambaleaza in recipient din metal cu capacitatea de 5 L.

Descarcari

F.T. Vopsea Alba Oskar 5L

Descarcari (108.28KB)