WhatsApp

Oskar Repară Tot Chit de Cutit pentru Reparații 0.6kg

15,68 lei
Cu TVA
432710
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Oskar - repara tot este un chit de cutit pe baza de dispersie apoasa de culoare alba, care se utilizeaza la interior si exterior. Acesta are proprietati foarte bune de punere in opera, uscare rapida, se slefuieste usor, iar in urma slefuirii rezulta o suprafata neteda, gata preparata, pentru a fi acoperita cu vopsea pe baza de apa sau solvent.

Chitul de cutit Oskar se utilizeaza pentru repararea micilor imperfectiuni (adancituri, fisuri) ale suporturilor din ipsos, beton, zidarie, gips-carton. Grosimea maxima de aplicare la care stratul nu prezinta crapaturi sau fisuri este de maximum 2 mm.

Instructiuni de aplicare: suprafata pe care urmeaza a fi aplicat trebuie sa fie curatata, uscata si fara impuritati. Inainte de aplicare se amesteca bine in vederea omogenizarii. Produsul se aplica ca atare, nediluat, cu fierul de glet sau spaclul din inox, in doua etape: aplicarea propriu-zisa si netezirea locului chituit. Prima faza se executa prin miscari perpendiculare pe lungimea adanciturii in care se indeasa chitul, pentru a o umple cat mai compact. Dupa completarea adanciturii, spaclul se misca perpendicular pe prima directie, apsand cu putere pentru o buna netezire a locului. Fisurile mai mai adanci de 1 mm se acopera in mai multe reprize.

Dupa aplicare si slefuire produsul poate fi acoperit cu vopsele Deutek pe baza apoasa sau de solvent. Consumul specific este de circa 0.4 kg/ mp / strat cu grosimea de 0.2 mm. Finisarea trebuie realizata dupa 12 ore la 20ºC.

Produsul este ambalat in recipient din material plastic cu capacitatea de 0.6