WhatsApp

Oskar ZeroMucegai Soluție cu Efect Instantaneu de Distrugere a Mucegaiului 0.5 L

32,88 lei
Cu TVA
666907
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Oskar - zero mucegai este o solutie pentru tratarea suprafetelor contaminate cu diverse dezvoltari biologice (mucegaiuri, fungi, licheni, bacterii) si este eficienta atat pentru suprafetele interioare, cat si pentru cele exterioare.

Activitatea biocidala a produsului Oskar - zero mucegai este instantanee si se manifesta pentru un spectru larg de microorganisme. Igienizarea se produce printr-un mecanism oxidativ drastic, care are ca rezultat distrugerea membranelor celulare ale speciilor mentionate.

Oskar - zero mucegai are o capacitate mare de penetrare, igienizarea fiind una extensiva, atat la suprafata, cat si in profunzime. Pe termen lung, micsoreaza probabilitatea de reaparitie a mucegaiului. Acesta se utilizeaza pana la temperaturi ale mediului ambient de minimum 1°C, se aplica prin pulverizare si nu se dilueaza. Consumul estimativ este de circa 75-100 g/mp.

Produsul ambalat se depoziteaza in spatii inchise, in conditii de temperaturi cuprinse intre 2ºC si 20ºC si umiditate relativa de maximum 70%, departe de sursele de caldura.

Mod de aplicare: direct pe mucegai, care nu trebuie indepartat in prealabil. Se pulverizeaza substanta de la 5-10 cm distanta. In 5-10 minute solutia isi face efectul si mucegaiul dispare. La final, suprafata tratata poate fi clatita cu apa.