WhatsApp

Danke! Kontur baza alba 25 Kg

135,68 lei
Cu TVA
432403
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Tencuiala decorativa structurata Danke Kontur 25 kg este utilizata pentru finisajele interioare si exterioare, putand fi aplicata pe orice suprafata de baza minerala (tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips – carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura).

Este foarte aderenta la suport, ofera o buna putere de acoperire si se usuca rapid.

Are la baza rasina sintetica in dispersie apoasa aditivata cu latex siliconat si agregate minerale cu dimensiunea 1,5 mm.

Creeaza o pelicula permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa, care este rezistenta la zgariere, socuri mecanice, solutii alcaline, variatii de temperatura, intemperii si gaze industriale.

Recomandari:

Inainte de aplicarea tencuielii, suprafata suport se pregateste in mod adecvat, in functie de tipul acesteia, prin curatare, tinciuire, slefuire si /sau grunduire.

Aplicare: Se aplica la grosimea peliculei si se structureaza prin driscuire circulara cu o drisca neteda din plastic.

Pentru prevenirea aparitiei nadelor si a depunerilor, tencuiala se va aplica intr-o singura etapa in procedeul umed pe umed (fara intrerupere).

La 20 grade C si 65% umiditate relativa a aerului, timpul pentru uscarea superficiala este de 1 ora si de 2-3 zile pentru intarirea intregii mase. 

Specificatii tehnice:

  • Aspect produs: pasta vascoasa, omogena
  • pH : 8,8 – 9,5
  • Vascozitate Brookfield: max. 2800 (cst. 16, vit. 1 – 5)
  • Aspect pelicula: groasa cu aspect de praf de piatra
  • Consum specific mediu: cca. 2,00 – 2,20 kg/m2, pentru granulatia de 1 mm; cca. 2,9 – 3.1 kg/m2, pentru granulatia de 1.5 mm
  • Cantitate: 25 kg