WhatsApp

Danke! Textur Bază Albă 25 Kg

135,68 lei
Cu TVA
432411
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Danke Textur este o tencuiala decorativa dura, cu aspect de scoarta de copac, ce se utilizeaza pentru finisaje interioare si exterioare. Aceasta are la baza rasina sintetica in dispersie apoasa aditivata cu latex siliconat si agregate minerale cu dimensiunea 1.5 mm.

Tencuiala decorativa canelata se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips-carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura. Aceasta tencuiala este caracterizata de aderenta deosebita la suport, buna putere de acoperire, timp bun de uscare, rezistenta la zgariere, socuri mecanice, solutii alcaline, variatii de temperatura, intemperii si la gaze industriale. Pelicula este permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa.

Tencuiala decorativa Danke Textur se aplica nediluata sau diluata cu maximum 2% apa. Grunduirea suprafetei se realizeaza astfel:-un strat de Fassaden Grund, colorat in ton asemanator cu tencuiala (pentru tencuieli de ciment-var, var-ciment, sisteme termoizolante de fatada, placi de gips-carton, vopsitorii de dispersie rezistente la uzura si frecare);-un strat Tiefgrund si apoi un strat de Fassaden Grund, colorat in ton asemanator cu tencuiala (pentru tencuieli vechi minerale foarte absorbante si gleturi pe baza de ipsos - la interior).

Mod de aplicare: se aplica la grosimea peliculei cu fierul de glet din otel inoxidabil sau prin pulverizare air-less. Se structureaza prin driscuire circulara, verticala sau orizontala, in functie de modelul dorit, cu o drisca neteda din material plastic. Pentru prevenirea aparitiei nadelor si a depunerilor, tencuiala se va aplica intr-o singura etapa, fara intrerupere (umed pe umed). Temperatura minima trebuie sa fie de +5 grade Celsius pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare, cat si in timpul procesului de uscare/intarire.

Consumul specific este de circa 2.4-2.8 kg/mp, pentru granulatia de 1.5 mm. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului. Durata pentru uscare superficiala este de o ora, iar pentru intarire in toata masa 2-3 zile.

Specificații:

- Se poate colora in 1000 de nuante disponibile in paletarul Spirit of Color.

- Disponibila si in 12 nuante gata colorate, special alese dintre nuantele uzuale pentru fatade, la acelasi pret cu tencuiala alba!

- Tencuiala decorativa dura Danke Textur e recomandata pentru pereti exteriori sau interiori.

- Culoare si structura sunt foarte rezistente in timp, chiar in conditii de intemperii si poluare.

- Prezinta elasticitate foarte ridicata a structurii, se driscuieste usor, fara deteriorari.

- Poate fi aplicata pe orice tencuieli de var cu ciment, beton, glet pe baza de ipsos, placi de gips - carton sau chiar pe vopsitorii vechi si termosistem.

- Caracterizata de un timp bun de uscare si de o deosebita aderenta la suport.

- Pelicula finala permite peretelui sa respire, fiind permeabila la vaporii de apa, dar impermeabila la apa.

- Prezinta rezistenta la intemperii si la gaze industriale sau solutii alcaline, la variatii de temperatura si socuri mecanice sau zgariere.

- Consum: 2.4 - 2.8 Kg/mp/strat.

- Se aplica cu fierul de glet sau cu drisca de plastic.

Sistem recomandat:

– 1 strat Fassaden Grund.

– 1 strat Tencuiala decorativa Danke Textur.