WhatsApp

Oskar 3 Teck Tencuială Siliconică cu Rezistență la Umezeală Structură Scoarță de Copac 25 Kg

239,92 lei
Cu TVA
432983
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Tencuiala decorativa siliconica Oskar 3 Teck este dura, prezinta un aspect mat si structurat si se utilizeaza pentru finisaje interioare si exterioare. Aceasta are la baza rasina acrilo-siliconica in dispersie apoasa aditivata cu microsfere ceramice si agregate minerale cu dimensiunea 1.2 - 1.8 mm. Cu aspect de masa pastoasa, omogena, tencuiala Oskar 3 Teck este disponibila in mii de culori prin nuantare computerizata pe masini de colorat ce folosesc exclusiv retete si pigmenti de colorare de la PPG.

Tencuiala decorativa siliconica Oskar se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips-carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura. Aceasta este caracterizata de aderenta deosebita la suport, buna putere de acoperire, timp bun de uscare, pelicula permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa; rezistenta la zgariere, socuri mecanice, solutii alcaline, variatii de temperatura, intemperii si la gaze industriale

Suprafete de baza indicate: toate suprafetele uscate, curate, rezistente, plane, fara fisuri si fara denivelari. Daca pe suprafata ce urmeaza a fi tencuita exista inglobate elemente metalice, acestea vor fi mai intai grunduite cu Danke! Grund anti-rugina. Inainte de aplicare, trebuie obligatoriu finalizate lucrarile premergatoare (stresini, cornise, hidroizolatii, jgheaburi, elemente de indepartare temporara a apei, protectiile de glafuri, inchiderile la atic, cofretele pentru instalatiile electrice si de gaze, trotuarele). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Compozitie material: rasina acrilo-siliconica in dispersie apoasa, aditivata cu microsfere ceramice si agregate minerale cu dimensiunea 1.2-1.8 mm.

Informatii suplimentare:

  • - aspect structurat, scoarta de copac;
  • - consum mediu - 2.4-2.8 kg/mp;
  • - aspect produs - pasta viscoasa, omogena;
  • - PH - 8-9;
  • - timp de uscare Tiefgrund - 12 ore (la 20 grade Celsius si 65% umiditate relativa a aerului);
  • - timp de uscare Fassaden grund - 12 ore (la 20 grade Celsius si 65% umiditate relativa a aerului);
  • - 3 Teck - o ora uscare superficiala si 2-3 zile intarire in toata masa.