WhatsApp

Oskar Amorsă ZeroMucegai pentru Interior și Exterior 4 L

61,44 lei
Cu TVA
432454
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Oskar Zero Mucegai 4 L este un grund pe baza de dispersie pentru vopsitorii, rezistent la mucegai, utilizat pentru grunduirea suprafetelor absorbante, atat la interior, cat si la exterior. Produsul se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum tencuieli uzuale de var - ciment, gleduri de ipsos, beton, gips - carton.

Produsul prezinta o aderenta deosebita la transport si este permeabila la vaporii de apa. Suprafetele suport trebuie sa fie rezistente, curate, uscate, degresate, desprafuite si intregi. Produsul se aplica uniform, cu rola, trafalet sau bidineaua. In functie de caracterul de absorbitate al stratului suport, amorsa se dilueaza cu apa, in raport de 1 : 4. Consumul variaza in functie de natura suportului, el fiind intre 50 si 200 ml / m2. Amorsa prezinta un timp de uscare de 1 - 3 ore, in functie de temperatura si umiditatea mediului.

Oskar Zero Mucegai este ambalat in bidon de plastic si are capacitatea de 4 L.

Specificatii tehnice

Brand
Oskar
Producator
PPG Romania
Model
Zero mucegai
Cantitate
4 L
Aspect
lichid omogen
Aplicare
rola (trafalet) sau bidinea
Utilizare
casnica / industriala; interior / exterior, pe tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips-carton, vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura
Consum (ml/mp/strat)
50 - 200
Compozitie material
dispersie apoasa acrilo-stirenica
Impermeabilitate
permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa