WhatsApp

Oskar Amorsa Albă cu Acoperire a Substratului Amorsat 5 L

75,68 lei
Cu TVA
432447
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Oskar Amorsa alba este un grund pigmentat de culoarea alba, pe baza de dispersie apoasa, pentru interior, utilizat pentru grunduirea suprafetelor absorbante, in vederea reducerii si reglarii absorbilitatii. Amorsa are un aspect lichid, semivascos, omogen si se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var - ciment, ciment - var, gleduri de ipsos, beton, gips - carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura. 

Produsul prezinta aderenta buna la suprafata suport, are putere buna de acoperire si uscare rapida. Acesta formeaza o pelicula permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa, umple foarte bine porii si este rezistent la solutii alcaline.

Amorsa se aplica intr-un strat, prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. Pentru prevenirea aparitiei nadelor si a depunerilor, se va aplica fiecare strat de vopsea intr-o singura etapa in procedeul "umed pe umed". Temperatura minima de aplicare este de 5 ºC pentru suprafata de baza si pentru mediul inconjurator. Curatarea uneltelor de lucru se face cu apa sau cu detergent, imediat dupa intrebuintare.

Consumul specific mediu variaza intre 100 ml / m2 si 200 ml / m2, in functie de natura suportului. Timpul de uscare variaza intre 1 si 3 ore, in functie de umiditatea relativa a aerului si de temperatura. Produsul se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre 5ºC si 30ºC.

Oskar Amorsa alba este ambalata la galeata inchisa etans cu capacitatea de 5 L.

Specificatii tehnice

Brand
Oskar
Producator
PPG Romania
Model
Amorsa alba
Cantitate
5 L
Aspect
lichid omogen
PH
8.7 - 9.7
Aplicare
pensulare, roluire sau pulverizare airless
Utilizare
casnica / industriala; interior, pe tencuieli de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, gips-carton
Consum (ml/mp/strat)
100 - 200
Timp de uscare (min)
minim 60