WhatsApp

Danke Exterior! Vopsea Alba de Exterior Extrarezistenta 8.5 L

126,64 lei
Cu TVA
432460
3 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Danke Exterior 8.5L este o vopsea lavabila pe baza de dispersie apoasa acrilo-stirenica, de culoare alba, care este usor de pus in opera, utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente.

Elemente caracteristice principale sunt: aderenta deosebita la suport, buna putere de acoperire, se usuca fara adaosuri si fara pete. Pelicula de vopsea Danke Exterior este continua, uniforma, mata, fotostabila, elastica, rezistenta la imbatranire, la variatii de temperatura in intervalul -25ºC la + 70ºC, umple foarte bine porii, este impermeabila la apa si permeabila la vapori de apa, rezistenta la intemperii.

Punerea in opera a produsului Danke Exterior ca vopsea pentru zugravit se face fara dificultati particulare intr-o lucrare de precizie normala. Suportul pe care se aplica trebuie sa fie rezistent, curat, uscat, degresat. Suprafetele fragile, prafoase, nisipoase se inlatura complet prin spalare, razuire, periere, pana la stratul suport rezistent In prealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici).

Vopseaua de zugravit Danke Exterior se poate aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. In cazul pulverizarii airless se recomanda duza 0.026-0.031" sau 0.66-0.79 mm, presiunea de 160–180 bari si unghiul de pulverizare 40º-80º.

Temperatura minima trebuie sa fie de +5ºC pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare cat si in timpul procesului de uscare/intarire. Timpul de uscare la 20ºC si 65% umiditate relativa a aerului este de 1-3 ore pentru amorsa de perete, iar la temperatura normala a incaperii (+20ºC) se pot aplica ambele straturi de vopsea Danke in aceeasi zi.

Consumul specific mediu este in functie de suport:

  • tencuiala neteda - cca 100 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie medie - cca 125 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie mare - cca 140 ml/mp.

Valorile consumului sunt obtinute in situatia aplicarii vopselei cu trafaletul (rola) sau cu pensula. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului.

Produsul Danke Exterior se ambaleaza in recipient din material plastic cu capacitatea de 8.5L.

Specificatii tehnice

Brand
Danke
Mod de ambalare
galeata
Producator
PPG Romania
Compozitie material
dispersie apoasa acrilo-stirenica
Cantitate
8.5 L
Utilizare
casnica / industriala; pe tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleduri de ipsos, zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton
Aspect
mat
Aplicare
pensula, trafalet, pulverizare
Consum (ml/mp/strat)
100-140
Suprafata de acoperire (mp/strat)
85
Diluabil in procent de/cu
10% apa
Ecologic
Nu
Temperatura de lucru (grade C)
>5
Necesita grunduire prealabila
Da
Densitate (g/cmc)
1.56
Timp de uscare (h)
6
Rezistenta la umezeala
Da
Rezistenta la intemperii
Da
Rezistenta la solutii agresive
Da
Rezistenta la uv
Da
Impermeabilitate
Da
Alte caracteristici
umple foarte bine porii; purere de acoperire: 10 mp / litru / strat
Amorsa inclusa
nu