WhatsApp
La reducere!

Oskar Silikon Vopsea Albă Bază P 5 L

197,04 lei
Cu TVA
432042
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Oskar Silikon 5 L este o vopsea alba siliconata, cu aspect semivascos, omogen, utilizata pentru vopsirea fatadelor sau interioarelor supuse la uzura mare. Aceasta vopsea lavabila prezinta rezistenta deosebita la actiunea apei, intemperii si modificari de temperatura, avand pelicula flexibila si este utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, placi de gips-carton, beton si ca vopsea de renovare pe vopsitorii vechi rezistente.

Elementele caracteristice principale sunt: aplicare foarte usoara, aderenta deosebita la suport si putere mare de acoperire, pelicula continua, uniforma, mata, umple foarte bine porii si este permeabila la vaporii de apa.

Suprafetele trebuie sa fie uscate, curate, rezistente, fara fisuri, plane si fara denivelari. Inainte de aplicare trebuie obligatoriu finalizate lucrarile premergatoare (stresini, cornise, hidroizolatii, jgheaburi, elemente de indepartare temporara a apei, protectiile de glafuri, inchiderile la atic, cofretele pentru instalatiile electrice si de gaze, trotuarele). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Vopseaua de zugravit Oskar Silikon se poate aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. In cazul pulverizarii airless se recomanda duza 0.026-0.031" sau 0.66-0.79 mm, presiunea de 160–180 bari si unghiul de pulverizare 40º-80º.

Temperatura minima trebuie sa fie de +5ºC pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare cat si in timpul procesului de uscare/intarire. Timpul de uscare la 20ºC si 65% umiditate relativa a aerului este de 1-3 ore pentru amorsa de perete si de 1-4 ore pentru vopseaua lavabila Oskar.

Consumul specific mediu este in functie de suport:

  • tencuiala neteda - cca 95 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie medie - cca 110 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie mare - cca 140 ml/mp.

Valorile consumului sunt obtinute in situatia aplicarii vopselei cu trafaletul (rola) sau cu pensula. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului.

Produsul Oskar Silikon se ambaleaza in recipient din material plastic cu capacitatea de 5 L.

Specificatii tehnice

Brand
Oskar
Mod de ambalare
galeata
Producator
PPG Romania
Compozitie material
dispersie acrilica
Cantitate
5 L
Utilizare
casnica / industriala; pe tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, placi de gips-carton, beton, vopsitorii vechi rezistente
Aspect
mat
Aplicare
pensula, trafalet, pulverizare
Consum (ml/mp/strat)
95-140
Suprafata de acoperire (mp/strat)
50