WhatsApp

Vopsea Lavabilă Danke! Peretii Respira, Albă, pentru Interior, 15 L

106,16 lei
Cu TVA
432159
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Danke - peretii respira 15 L este o vopsea pe baza de dispersie apoasa, utilizata pentru zugraveli interioare rezistente la spalare. Se prezinta ca un lichid semiviscos, omogen, de culoare alba.

Aceasta prezinta siguranta in exploatare, este usor de pus in opera, utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale de var ciment, ciment-var, gleturi de ipsos inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente. 

Informatii suplimentare:

Aderenta deosebita la suport;

- Buna putere de acoperire;

- Se usuca fara adaosuri si fara pete;

- Timp de uscare la 20 grade C si 65% umiditate relativa a aerului - 2-4 ore.

Pelicula de vopsea Danke - peretii respira este continua, uniforma, mata, rezistenta la spalare, umple foarte bine porii si este permeabila la vapori de apa.

Consum mediu: tencuiala neteda – circa 100 ml/m2, tencuiala cu granulatie medie - circa 125 ml/m2, tencuiala cu granulatie mare - circa 140 ml/m2. Valorile consumului sunt obtinute in situatia aplicarii vopselei cu trafaletul (rola) sau cu pensula. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului.

Instructiuni de aplicare: Suportul pe care se aplica trebuie sa fie rezistent, curat, uscat, degresat, plan si fara fisuri. Suprafetele fragile, prafoase, nisipoase se inlatura complet prin spalare, razuire sau periere pana la stratul suport rezistent. In prealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Materialul se aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare air-less. In cazul pulverizarii air-less se recomanda duza 0.026 – 0.031 toli sau 0.66 – 0.79 mm, presiunea de 160 – 180 bari si unghiul de pulverizare 40 – 80 grade.Temperatura minima trebuie sa fie 50°C pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare cat si in timpul procesului de uscare/intarire.

Vopseaua de zugravit Danke - peretii respira se poate aplica exclusiv in culoarea alba, pe suporturi tencuieli de var-ciment, gleturi, placi de ghips-carton si vopsitorii de dispersie existente, rezistente, dupa pregatirea prealabila a suprafetei.