WhatsApp

Oskar Radiator Vopsea pe Bază de Apă 0.5 L

47,12 lei
Cu TVA
432864
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Oskar Radiator este o vopsea pe baza de apa si este utilizata pentru protejarea suprafetelor metalice incalzite precum: calorifere, corpuri de incalzit, boilere si tevi de apa calda, a caror temperatura ajunge la maximum 80 grade Celsius.

Elemente caracteristice principale: buna putere de acoperire, etalare si aderenta buna, duritate buna, rezistenta buna la apa, agenti chimici (solutii slabe alcaline si solutii de saruri), la lovire, zgariere si socuri.

Dupa pregatirea corespunzatoare a suportului prin sablare, curatire mecanica, degresare si desprafuire, vopseaua Oskar Radiator se aplica prin pensulare sau pulverizare, astfel: primul strat diluat maximum 5% cu apa, stratul 2 nediluat. Suprafetele de baza din metal negrunduit, trebuie grunduite initial cu Deutek Grund pentru metal (un strat).

Produsul se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5°C si + 30°C. Temperatura de aplicare este de minimum +5°C pentru suprafata de baza.

Consumul mediu specific este de circa 70-80 ml/mp (pentru determinarea unei valori exacte se recomanda o proba la fata locului). Intervalul pentru reacoperire si pentru slefuire este de 6 ore.

Vopseaua alba Oskar pentru radiator este ambalata intr-un recipient metalic cu capacitatea de 0.5 litri.