WhatsApp

Izolant acoperișuri, impermeabilitate imediată, Premium WaterStop Sealant, 1L

89,16 lei
Cu TVA
H1308

Descriere sumară

Masă de etanşare universală pe bază de cauciuc sintetic, consolidată cu fibre, aderă rapid la aproape toate materialele întâlnite pe şantierele de construcţii şi în locuinţe, chiar şi pe suprafeţe umede şi sub apă. Acoperă foarte bine pe suprafețele fisurate.

Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Premium WaterStop Sealant este un etanşant pentru uz general, pe bază de cauciuc sintetic armat cu fibre pentru lucrări de etanșare, fixare și reparare. Aderă rapid la aproape toate materialele de construcții, chiar și cu substraturi umede și ude, și sub apă. Materialul de etanșare este întărit cu fibre și înaltă elasticitate, prin urmare, rezistă mișcărilor de structură de până la 1 cm, fără rupere. Utilizabil în toate condițiile meteorologice, chiar și pe ploaie și zăpadă. Se poate vopsi cu vopsele acrilice.

Domenii de utilizare

PENOSIL Premium WaterStop Sealant aderă la aproape toate materialele de construcții, cum ar fi aluminiu, zinc, plumb, sticlă, piatră, asfalt, azbest ondulat, acoperișuri din pâslă, din PVC, țigle și lemn. Este, de asemenea, potrivit pentru luminatoare, jgheaburi, racorduri de fum, capace din tablă și altele similare. Materialul poate fi, de asemenea, utilizat pentru etanșarea bărcilor și rulotelor.

Ambalaj: Cutie de metal de 1L, 6 cutii/bax.

Culoare: Gri

Termen de valabilitate:12 luni, în ambalajul original, sigilat, la temperatura camerei.

Date Tehnice:

Timp formare membrană: etanșare imediată

Aspect: pastă

Capacitate de acoperire:1 - 2 l/m²

Densitate: 0,95 Kg/l

Proprietăți după uscarea etanșantului

Rezistența la temperatură după întărire: între -25°C și +100°C

Instructiuni De Folosire:

Suprafețele trebuie să fie fără grăsimi, ulei, praf și particule libere. Se agită bine înainte de a se utiliza. Se aplică un strat subțire folosind o perie sau o spatulă. În condiții extreme sau pentru deschideri sau fisuri mai mari, se aplică un textil din fibră de sticlă pe primul strat de etanșant din rost, apoi se aplică un al doilea strat, în câteva zile. În cazul suprafețelor poroase (de exemplu beton) se recomandă un strat de grund înainte de aplicare.

Mod de aplicare:

Folosind o perie sau o spatulă.

Aderenta:

La aproape toate materialele de construcții, chiar și cu substraturi umede și ude, și sub apă.