WhatsApp

Etanșant pentru temperaturi ridicate Premium Motor Sealant, 310ml

23,41 lei
Cu TVA
H2574

Descriere sumară

Etanşant din silicon cu întărire acidă pentru etanşare şi izolare în spaţii expuse la temperaturi ridicate.

Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Premium Motor Sealant este un silicon cu întărire acidă pentru etanșare și izolație în locuri expuse la temperaturi ridicate de până la +250°C. Aderă bine la materiale silicioase non-poroase, cum ar fi sticla, cărămida, plăcile ceramice, emailul, țiglele, lemn glazurat, impregnat și lăcuit sau vopsit; materiale plastice, cum ar fi, epoxid, poliester, poliacrilat și laminat. Rămâne flexibil atât la temperaturi joase cât și înalte. Este rezistent la raze UV și intemperii. Formează rapid legături chimice transversale în fibră: devine non-lipicios.

Domenii de utilizare

Etanșare de conectare și de extindere a rosturilor expuse la temperaturi ridicate, etanșarea rosturilor expuse la temperaturi de +250°C pe termen lung, (de exemplu etanșarea cutiilor de viteză, reductoare și motoare), pentru perioade scurte chiar și la temperaturi de până la +275°C. Potrivit pentru diverse soluții industriale.

Ambalaj: Cartuș 310ml, 12 bucăți/bax

Culoare: Roșu

Termen de valabilitate:12 luni, în ambalajul original, sigilat, la temperaturi între +5°C și + 30°C.

Date Tehnice:

Timp formare membrană: 10 - 12 minute

Uscare: 3 - 4 mm/24 h

Densitate DIN 53479-B: 1,09 g/cm³

Proprietăți etanșant întărit

Elongație la punctul de rupere (ISO 8339): 250%

Duritate (Shore A) ISO 868: 25 ± 2

Capabilitate de mișcare (ISO 11600): ±25%

Rezistența la temperatură: de la -40°C până la +250°C

Instructiuni De Folosire:

Suprafețele expuse la materialul de etanșare trebuie să fie curate, uscate și fără particule libere, cum ar fi praf, moloz, rugină, ulei și alte particule de contaminare. Suprafețele neporoase trebuie curățate cu solvent și o cârpă de bumbac curată fără scame. Resturile de solvent trebuie să fie îndepărtate cu un material textil curat înainte de evaporare. Tăiați capătul filetat al cartușului de plastic și înșurubați duza de dirijarea a siliconului. Se taie capătul filetat în așa fel încât să se formeze o deschidere adecvată pentru aplicarea materialului. Puneți cartușul împreună cu duza în pistolul de silicon și umpleți duza cu material de etanșare, prin apăsarea repetată a declanșatorului pistolului. Siliconul se aplică în rost, apăsând în mod repetat și uniform pe declanșatorul pistolului de silicon, trăgând lin duza într-o mișcare continuă de-a lungul îmbinării. Atunci când neteziți cu degetul suprafața siliconului, utilizați multă apă și săpun. Colțurile rosturilor pot fi acoperite cu banda izolatoare în timpul aplicării etanșantului; cu toate acestea, orice bandă ar trebui să fie eliminată imediat după ce produsul a fost aplicat un rost, dar înainte ca material de etanșare să se întărească. Asigurați o ventilație adecvată în toate rosturile. În timpul procesului de întărire, asigurați-vă că nu există impurități ce se pot depune pe suprafață și că suprafața etanșată nu este afectată de o sarcină mecanică.

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru aplicat silicon.

Aderenta:

STICLĂ

CĂRĂMIDĂ

PLACI CERAMICE

EMAIL

ȚIGLE,

LEMN IMPREGNAT, LĂCUIT SAU VOPSIT

MATERIALE PLASTICE (EPOXID, POLIESTER, POLIACRILAT SI LAMINAT)