WhatsApp

Silicon sanitar anti-mucegai – PENOSIL Stop Fungi Tub

23,41 lei
Cu TVA
3658

Descriere sumară

Etanşant pentru impermeabilizarea zonelor sensibile la mucegai: rosturile din gresia de baie şi a pereţilor, căzi de duş, chiuvete, articulaţiile chiuvetelor şi a vasului de toaletă.

GATA DE FOLOSIRE (DUŞ) ÎN 30 MINUTE

10 ANI GARANTAŢI FĂRĂ MUCEGAI

PERMANENT FLEXIBIL

100% REZISTENT LA APĂ

NU ÎŞI SCHIMBĂ CULOAREA 

Culoare
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

GATA DE FOLOSIRE (DUŞ) ÎN 30 MINUTE

Polimerizarea rapidă şi aderenţa totală la majoritatea suprafeţelor permit siliconului anti-mucegai PENOSIL Stop Fungi să fie expus la apa duşului în doar 30 de minute. În plus faţă de rezistenţa 100% la apă, aderenţa şi culoarea vor rămâne neafectate.

10 ANI GARANTAŢI FĂRĂ MUCEGAI

Mucegaiul este nu numai inestetic, dar şi foarte neigienic. Atunci cînd este aplicat în mod corect, curățat în mod regulat, iar camera are o ventilaţie corespunzătoare, siliconul sanitar PENOSIL Stop Fungi va proteja baia pe o perioadă de minim 10 ani*. În conformitate cu standardul european EN ISO 846, siliconul PENOSIL Stop Fungi se încadrează la clasa sanitara XS1, cea mai înalta clasă posibilă.

PERMANENT FLEXIBIL

O dată cu fluctuațiile de temperatură, siliconul poate suferi expansiuni și contracții extreme. De aceea, flexibilitatea este foarte importantă. Deoarece îmbinarea se poate deplasa cu până la 25%, materialul de etanşare PENOSIL Stop Fungi se poate deplasa o dată cu rostul. Astfel, acesta nu se îndepărtează de pe substrat. Flexibilitatea siliconului sanitar PENOSIL Stop Fungi rămâne neschimbată în timpul vieţii sale, indiferent de condiţiile în care se utilizează.

Domenii tipice de aplicare

De etanşare şi impermeabilizare zone sensibile la mucegai: rosturile din gresia de baie şi a pereţilor, căzi de duş, chiuvete, articulaţiile chiuvetelor şi a vasului de toaletă.

Nu trebuie folosit cu:

Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe metalice care pot deveni oxidate ca urmare a sistemului de întărire. Nu este recomandabil să se folosească pe sticlă acoperită, fără a fi testată în prealabil suprafaţa. Nu aderă la polietilenă (PE), polipropilenă (PP), PTFE (Tefl on®). Din cauza varietăţii largi de posibile substraturi, se recomandă efectuarea unui test preliminar de compatibilitate.

Ambalaj: Tub 100ml, 12 bucăți/bax

Culoare: Transparent, alb

Termen de valabilitate: 18 luni, în ambalajul original, sigilat,  la temperaturi între +5°C şi +25°C

Date Tehnice:

Material de bază: silicon acetoxi

Timp formare membrană: 15-20 minute

Densitate: 1,03g/cm³

Rată de uscare: 2-3mm/24h

Rezistenţă la debit: 0mm

Rezistenţa la mucegai şi alte micro-organisme (ISO 846): 1

Capacitate de mișcare în rost: ±25%

Recuperare elastică:≥95%

Duritate (Shore A, ISO 868): 14

Temperatura la aplicare: de la +5°Cpână la +40°C

Rezistența la temperatură: de la  -40°C până la +150°C

Modulus la alungire 100% (ISO 8339): 0,24MPa

Rezistenţă la tracţiune (ISO 8339): 0,74MPa

Alungire la rupere (ISO 8339):>500%

Instructiuni De Folosire:

Suprafeţele care urmează să fie etanşate trebuie să fie curate, uscate şi fără praf sau grăsime, care ar putea afecta aderenţa. Curăţarea suprafeţelor trebuie făcută cu produse adecvate, urmând instrucţiunile şi recomandările producătorului. Îmbinările realizate cu siliconul PENOSIL Silicon Stop Mucegai nu pot fi vopsite.

Mod de aplicare:

Direct din tub.

Aderenta:

CERAMICĂ

STICLĂ

LEMN

FONTĂ

ALUMINIU

SUPRAFEŢE LUCIOASE / EMAILATE

SUPRAFEŢE NON-POROASE