WhatsApp

Etanșant elastic hibrid – PENOSIL Roof & Façade Elastic, 280ml

27,20 lei
Cu TVA
3579

Descriere sumară

Etanșantul elastic hibrid Penosil Roof & Façade (Acoperișuri și Fațade) asigură etanşare şi rezistenţă la intemperii pentru: coşuri de fum, ţevi, îmbinările dintre metal şi beton, rosturile de jgheaburi, rosturile de dilatare pentru faţade, ferestre exterioare şi rame de uşi.

GATA DE PLOAIE ÎN 2 ORE

GATA DE VOPSIRE ÎN 1 ORĂ

PENTRU TOATE SUPRAFEŢELE, CHIAR ŞI CELE UMEDE

100% REZISTENT LA APĂ

REZISTENŢĂ LA UV*

Culoare
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

GATA DE PLOAIE ÎN 2 ORE

Etanşantul elastic hibrid PENOSIL Roof & Façade (Acoperişuri şi Faţade) Elastic se usucă rapid şi aderă complet la suprafeţe în doar 2 ore. Conferă protecţie totală împotriva intemperiilor. Ploaia nu va afecta performanţele sale în nici un fel, iar materialul de etanşare îşi va menţine durabilitatea, aderenţa şi elasticitatea ani de zile.  Etanşarea este permanentă, chiar şi în condiţiile cele mai extreme: căldură de până la +80 °C, îngheţ de până la -40 °C, şi în timpul ploilor sau sub apă.

GATA DE VOPSIRE ÎN 1 ORĂ

Etanşantul elastic hibrid PENOSIL Roof & Façade Elastic poate fi vopsit cu pensula, rola sau prin pulverizare, după doar o oră. Puteţi utiliza aproape orice tip de vopsea și veți termina lucrarea de fiecare dată mai repede.

PENTRU TOATE SUPRAFEŢELE, CHIAR ŞI CELE UMEDE

PENOSIL Roof & Façade Elastic, material de etanşare hibrid, are aderenţă la aproape orice material utilizat în construcţii. Nu vă îngrijoraţi dacă suprafaţa este umedă, deoarece nu îi va afecta performanţa. Performează în toate anotimpurile: în vreme caldă, rece sau umedă. Nu va îngheţa. În plus, este prietenos cu mediul înconjurător.


Domenii tipice de aplicare

De etanşare şi de rezistenţă la intemperii pentru: coşuri de fum, ţevi, îmbinările dintre metal şi beton, rosturile de jgheaburi, rosturile de dilatare pentru faţade, ferestre exterioare şi rame de uşi. De etanşare a tuturor tipurilor de rosturi, atât la interior cât şi la exterior.

Nu trebuie utilizat cu:

Nu utilizaţi PENOSIL EasyPRO Roof & Facade Elastic ca izolant de geamuri, pe suprafeţe de bitum sau pe materiale de construcţie care ar putea emana uleiuri, plastifi anţi sau solvenţi (de exemplu, cauciuc natural sau sintetic, cloropren, EPDM sau PVC fl exibil). Nu aderă la polietilenă (PE), polipropilenă (PP) sau PTFE (Tefl on®). Din cauza varietăţii largi de posibile substraturi, se recomandă efectuarea unui test preliminar de compatibilitate.

Ambalaj: Cartuș 280ml, 12 bucăți/bax

Culoare: Transparent, maro

Termen de valabilitate: 12 luni, în ambalajul original, sigilat, la temperaturi cuprinse între +5°C şi +25°C

Date Tehnice:

Material de bază: polimer hibrid colorat

Timp formare membrană: 15-30 minute

Densitate: 1,04 g/cm³

Rată de uscare: 2-3 mm/24h

Rezistenţă la debit: 0mm

Capacitate de mișcare în rost: - ±25%

Recuperare elastică: - >70%

Duritate (Shore A, ISO 868): 35

Temperatura la aplicare: +5°C...+40°C

Rezistența la temperatură: -40°C...+90°C

Modulus la alungire 100% (ISO 8339): - 0,32 MPa

Rezistenţă la tracţiune (ISO 8339): 0,55 MPa

Alungire la rupere (ISO 8339): 75%

Instructiuni De Folosire:

Suprafeţele trebuie să fie curate, lipsite de particule, cum ar fi pilitură, praf, grăsime şi agenţi de etanşare vechi şi, în mod ideal, uscate. Suprafeţele pot fi umede, dar nu ude şi nu ar trebui să plouă în timpul aplicării. Suprafeţele de vopsit trebuie să fie complet uscate şi curate. Materialul Elastic pentru Acoperişuri şi Faţade, etanşant hibrid, este potrivit pentru a etanșa multe materiale de construcţie, dar se recomandă un test preliminar pe suprafeţele care urmează să fie etanşate. După ce suprafaţa a fost pregătită, se aplică etanşantul cu un pistol de silicon, îndepărtând orice surplus de produs neîntărit. Etanşantul uscat trebuie să fie curăţat.

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru aplicare silicon.

Aderenta:

BETON

CĂRĂMIDĂ

TENCUIALĂ/ GLET

TABLĂ GALVANIZATĂ

ŢIGLĂ

LEMN

CERAMICĂ

STICLĂ

PVC RIGID

MAJORITATEA TIPURILOR DE METALE ŞI PLASTICE