WhatsApp

Spumă de etanșare multifuncțională - PENOSIL EasyPRO All Purpose, 750ml

34,14 lei
Cu TVA
A4451

Descriere sumară

Spuma de etanșare multifuncțională Penosil EasyPro All Purpose este ideală pentru etanșarea tuturor tipurilor de rosturi și asigură izolare termică și fonică. Pentru etanșarea între plăci de izolație (EPS, vată minerală), țigle de acoperiș, în jurul ferestrelor și ușilor. Aplicatorul EasyPRO facilitează umplerea rosturilor greu de accesat.

2 X RANDAMENT MAI MARE

1,5 X MAI BUNĂ IZOLAȚIE FONICĂ ȘI TERMICĂ

PENTRU TOATE UTILIZĂRILE

PENTRU TOATE ANOTIMPURILE

PRESIUNE PE TOC SCĂZUTĂ

Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

2 X RANDAMENT MAI MARE

Spuma de etanșare PENOSIL EasyPRO All Purpose și aplicatorul unic EasyPRO oferă de două ori mai mult randament față de o spumă standard și un aplicator obișnuit. Acest lucru economisește bani, deoarece veți consuma doar jumătate din necesarul de produs estimat.

1,5 X MAI BUNĂ IZOLAȚIE FONICĂ ȘI TERMICĂ

Combinația dintre formula unică PENOSIL EasyPRO All Purpose și aplicatorul EasyPRO creează o compoziție “micro – celulă” de spumă complet nouă. Aceasta asigură înalte proprietăți de izolare acustică și termică – până la 50% mai performante decât spumele standard.

PENTRU TOATE UTILIZĂRILE

Spuma de etanșare multifuncțională PENOSIL EasyPRO All Purpose poate fi folosită pentru aceleași scopuri ca orice alt material de etanșare din spumă. Aderă la aproape orice material utilizat în construcții și poate fi aplicată cu ajutorul unui pistol de spumă sau un aplicator EasyPRO. Cu PENOSIL EasyPRO All Purpose, expansiunea secundară a spumei este controlată. Se extinde întotdeauna în spatiu liber și nu va reacționa negativ cu materialele cu care este folosită pentru a etanșa.

Domenii tipice de aplicare

Se folosește la etanșarea tuturor tipurilor de rosturi, pentru a asigura izolare termică și fonică. Pentru etanșarea între plăci de izolație (EPS, vată minerală), țigle de acoperiș, în jurul ferestrelor și ușilor. Aplicatorul EasyPRO facilitează umplerea rosturilor greu de accesat.

Nu trebuie folosit cu:

Polyethylene (PE), polypropylene (PP), PTFE (Tefl on®). Datorită unei varietăți ample de substraturi, se recomandă teste preliminarii de compatibilitate.

Date Tehnice:

Timp de consolidare: 6 - 10 minute

Timp de tăiere (granule de 30 mm) (TM1005): 30 minute

Complet întărit în rosturi (la +23 °C): 8h

Densitate: 15 - 19 kg/m3

Stabilitate dimensională (TM1004): <8%

Clasa de rezistență la incendiu a spumei întărite (DIN 4102-1): B3

Post-expandare: <80%

Rezistență la întindere (BS 5241): 12 N/cm2

Rezistență la compresiune la deformare de la 10% (DIN 53421): 3 N/cm2

Conductivitate termică λ: 0,034 W/(m•K)

Indexul de reducere sunet Rst,w: 60dB

Temperatura la aplicare: de la -10°C până la +30°C

Rezistență la temperatură a spumei întărite: de la -50°C până la +90°C

Instructiuni De Folosire:

Aplicarea cu aplicatorul special EasyPRO: Țineți recipientul de spumă în poziție verticală. Așezați aplicatorul EasyPRO pe supapa recipientului, apasați ușor până când aplicatorul se fixează, după care agitați bine recipientul de cel puțin 20 de ori. Pentru aplicare, răsturnați adaptorul recipientului și apăsați cu degetele aplicatorul EasyPRO.

Aplicare cu pistolul pentru spumă: Țineți recipientul de spumă în poziție verticală, fixați pistolul ținându-l de mâner cu o mână și rotiți recipientul cu cealaltă mână. Asigurați-vă că pistolul nu este orientat spre alte persoane atunci când îl rotiți. Recipientul nu trebuie înșurubat pe pistol cu supapa răsturnată sau rotind pistolul pe recipient. După fixarea pistolului, agitați bine recipientul de cel puțin 20 de ori. Debitul spumei poate fi reglat cu ajutorul declanșatorului pistolului.

IMPORTANT. Substratul trebuie umezit deoarece spuma expandează datorită umidității. O suprafață umezită asigură rezultate mai bune. La temperaturi scăzute, spuma trebuie încălzită înainte de a lucra într-o încăpere caldă sau sub apă. Temperatura încăperii sau a apei nu trebuie să depășească +30°C.

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru aplicare spumă sau cu paiul aplicator patentat EasyPRO.

Aderenta:

LEMN

BETON

TOATE METALELE

PVC

CĂRĂMIDĂ

GIP-CARTON

EPS

ȚIGLĂ