WhatsApp

Spumă de etanșare PENOSIL EasySpray aplicabilă prin pulverizare 700ml

57,96 lei
Cu TVA
A5067

Descriere sumară

Spumă de etanșare cu aplicare prin pulverizare și cu o combinație intre formula specială EasySpray și aplicatorul de spumă ce creează o structură unică, cu eficiență de izolare acustică și termică, având un grad foarte ridicat de etanșare. Grosimea stratului de izolare poate fi liber ajustată iar numărul straturilor nu este limitat.

Se poate aplica cu pistolul aplicator de spumă la care se atașează aplicatorul special pentru pulverizare.

Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

Date Tehnice:

Durată de timp până la aplicarea unui nou strat: <30 minute

Durata de creștere: <15 minute~22 kg/m3

Întărire completă: 24h

Post-expandare (TM 1010): 100%

Densitate: 15-20 kg/m3*

Clasa de rezistență la incendiu a spumei întărite (DIN 4102-1): B3

Reacția la foc (EN 13501-1): F

Conductivitate termică (TM 1020): 0,033 W/(m·K)

Indexul de reducere sunet Rst,w (EN ISO 10140): 60dB

Rezultat (strat de 3 cm): până la 1m2 /per recipient

Temperatura la aplicare: +10°C…+30°C

Temperatura recipientului în timpul aplicării: +18°C…+28°C

Rezistența la temperatură a spumei întărite: +50°C…+90°C

* Depinde de numărul de straturi

Instructiuni De Folosire:

Aplicare cu pistol pentru spumă la care se atașează duza de pulverizare

Puneți fixa duza de aplicare în vârful țevii pistolului de spumă. Agitați recipientul energic cel puțin de 20 de ori. Țineți recipientul de spumă în poziție verticală, întoarceți pistolul de spumă spre recipient, ținând mânerul cu o singură mână și rotiți recipientul cu cealaltă mână. Aveți grijă ca pistolul de spumă să nu fie orientat spre alte persoane în momentul manipulării și rotirii. Recipientul nu trebuie înșurubat pe pistol cu supapa în jos sau prin rotirea pistolului de spumă pe recipient. Rotiți duza de aplicare după cum este necesar (pentru o aplicare verticală sau orizontală). Rotiți recipientul cu capul în jos și începeți aplicarea. Volumul de spumă poate fi modificat cu ajutorul trăgaciului de la pistolul de aplicare spumă. Aplicați spuma de la o distanță de cca. 40 cm de la suprafață. Distanța de aplicare determină lățimea zonei de aplicare – cu cât este mai mică distanța, cu atât zona de aplicare este mai îngustă. Grosimea spumei nu trebuie să depășească 2 cm pe strat. Vă rugăm să luați în considerare faptul că spuma se umflă de două ori mai mult în momentul în care este pulverizată. Următorul strat de spumă poate fi aplicat după 60 de minute dacă este necesar. Numărul straturilor nu este limitat. Spuma întărită este mai puțin sensibilă la razele UV și la bătaia directă a soarelui decât alte spume poliuretanice convenționale, formate dintr-o singură componentă. Se recomandă totuși acoperirea spumei întărite cu un material de etanșare opac, adecvat, cu un filler, vopsea sau alt material pentru a asigura o calitate de durată. A nu se utiliza în zone cu contact direct și de lungă durată cu apa, pentru că astfel se reduc proprietățile de izolare termică.

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru spumă la care se atașează duza de pulverizare. 

Aderenta:

La majoritatea materialelor de constucţie, cu excepţia suprafețelor de Polietilenă (PE), polipropilenă (PP), PTFE (Teflon®)