WhatsApp

Întăritor pentru suprafețe din beton Premium DustProofer

62,70 lei
Cu TVA
0185

Descriere sumară

Soluţie care creşte rezistenţa suprafeţelor din beton şi elimină praful. Măreşte durabilitatea pardoselilor din beton, elimină praful de pe pardoseli şi le face rezistente la substanţe chimice.

Ambalaj
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Premium DustProofer este un întăritor chimic pentru suprafeţe din beton care le conferă proprietăţi antistatice și creşte durata de viaţă a podelelor din beton, le conferă proprietăţi antistatice şi de rezistenţă împotriva chimicalelor.Se recomandă în mod special impregnarea cu PENOSIL Premium DustProofer a podelelor construcţiilor industriale şi garajelor, întrucât previne penetrarea uleiului în suprafeţele din beton şi permite o curăţare mai uşoară a acestora. Tratarea suprafeţelor cu această soluţie le face uniform de dense şi cristaline.

Domenii de utilizare

Îmbunătăţeşte durabilitatea şi elimină praful de pe pardoselile din beton din spaţiile industriale şi depozite.

După aplicare, pardoselile din beton din garaje, ateliere şi depozite devin rezistente la substanţele chimice, inclusiv uleiuri.

Ambalaj: Recipient metalic de 5L și 20L

Culoare: Transparentă

Termen de valabilitate: 24 de luni dacă este protejat de îngheţ.

Date Tehnice:

Densitate: 1,2 g/cm3

pH: 10–11

Solubilitate în apă: solubil

Instructiuni De Folosire:

Suprafaţa se tratează în trei etape:

¤ ETAPA 1:Amestecaţi o unitate de soluţie cu 2 unităţi de apă (1:2) şi aplicaţi pe suprafaţa din beton cu o pensulă moale. Soluţia trebuie aplicată cu generozitate pentru a asigura cea mai bună penetrare posibilă în interiorul betonului. După 10 min.îndepărtaţi surplusul de soluţie şi lăsaţi suprafaţa să se usuce timp 40-60 de min.

¤ ETAPA 2: Amestecaţi soluţia cu apă în raport de 1:1 şi aplicaţi pe suprafaţă după instrucţiunile de mai sus. După 10 min.îndepărtaţi surplusul de soluţie şi lăsaţi suprafaţa să se usuce timp 40- 60 de min.

¤ ETAPA 3: Amestecaţi două unităţi de soluţie cu o unitate de apă (2:1) şi aplicaţi amestecul pe suprafaţa din beton după instrucţiunile de mai sus. După 10 min. îndepărtaţi surplusul de soluţie. Pentru a preveni prezenţa de surplus este importantă îndepărtarea soluţiei ce nu a pătruns în beton. În caz contrar este posibilă apariţia unor pete albe pe suprafaţa respectivă.

NB! Cele trei etape de tratare a suprafeţelor trebuie realizate una după cealaltă după

instrucţiunile de mai sus.

La tratarea suprafeţelor în trei etape, puterea de acoperire este de până la 0.5 l/m².

Mod de aplicare:

Cu o pensulă moale.

Aderenta:

Suprafeţe adecvate: beton vechi sau proaspăt turnat.