WhatsApp

Adeziv universal uscare rapidă Premium SpeedFix Universal 907, 280ml

21,74 lei
Cu TVA
H3872

Descriere sumară

Adeziv pentru construcţii cu uscare rapidă, de înaltă calitate, cu aderenţă și rezistenţă superioară, fabricat pe bază de cauciucuri sintetice.

Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL SpeedFix Universal 907 este un adeziv pentru construcţii cu uscare rapidă și aderenţă de înaltă rezistenţă, fabricat pe bază de cauciucuri sintetice. Se lipeşte foarte bine şi rapid, nu lasă dungi pe suprafeţele verticale. Adecvat pentru lipirea cherestelei pentru construcţii şi a cherestelei tratate, a placajelor, a plăcilor aglomerate din lemn şi plăcilor din fibră de lemn, a gips-cartonului, pietrei, a plăcilor de ceramică precum și multiple tipuri de metal. Se întăreşte prin evaporarea solventului, asigurând o îmbinare solidă, durabilă. Elementele mari şi grele trebuie susținute cu suporturi pe durata uscării adezivului.

Domenii de aplicare

Îmbunătăţirea îmbinării cu şuruburi şi reducerea numărului de şuruburi la instalarea elementelor de construcţii din lemn, a plăcilor din lemn şi de gips-carton, precum şi a panourilor decorative. Umplerea fisurilor din plăcile de gips, a găurilor diblurilor în ipsos şi panouri. Lipirea decoraţiilor din gips, şipcilor de finisare, panourilor de perete şi a altor elemente decorative. Nu se folosește la lucrări sub apă sau în spații care sunt în permanență în contact cu apa.

Ambalaj: Cartuș 310ml, 12 bucăți/bax

Culoare: Bej

Termen de valabilitate:12 luni, în ambalajul original, sigilat, la o temperatură de până la +30°C.

Date Tehnice:

Timp uscare la suprafață: 0 - 15 minute

Întărire completă: 24 - 72 ore

Densitate (DIN 53 479-B): 1,22 ± 0,01 g/cm³

Rezistență la întindere: ˃2 N/mm²

Conţinut de materii uscate: 75% - 77%

Consum de material: 400 - 1000 g/m²

Rezistenţa la temperatură: de la -30°C până la +60°C

Instructiuni De Folosire:

Testați aderența pe substrat înainte de utilizare pentru a vă asigura că produsul este adecvat pentru lucrarea dorită. Tăiaţi capătul cartuşului deasupra filetului. Înşurubaţi strâns vârful cartuşului. Tăiaţi vârful la un unghi de 45° corespunzător lăţimii rostului. Montaţi cartuşul cu duza în pistol şi umpleţi duza cu material, apăsând mecanismul tip trăgaci al pistolului. Pentru evitarea murdăririi rostului de montaj, lipiţi banda de mascare înainte de instalarea elementelor. Înlăturaţi banda înainte de uscarea definitivă a adezivului. Adezivul SpeedFix Universal 907 se poate utiliza atât pentru lipirea de contact, cât şi pentru lipirea umedă unilaterală. Aderență imediată 20".

Contactul cu o singură față: Pentru a obţine rezultate optime, aplicaţi adezivul pe una dintre suprafeţele de lipit, uniţi-o imediat cu cealaltă suprafaţă şi presaţi ferm. Fixaţi în poziţie suprafeţele de lipit. Se recomandă asigurarea unui suport mecanic timp de cel puţin 2 ore, până la uscarea completă a adezivului. A se evita acţiunea termică, mecanică sau chimică până la întărirea definitivă a adezivului.

Contact dublu față-verso: Aplicaţi adezivul pe una dintre suprafeţele de lipit, uniţi şi presaţi ferm suprafeţele de lipit, iar apoi dezlipiţi-le imediat şi aşteptaţi 3-5 minute, după care uniţi şi presaţi ferm suprafeţele de lipit. Pentru a maximiza contactul suprafeţelor care se îmbină, acestea din urmă trebuie să fie unite strâns una cu cealaltă şi fixate în poziţie. Se recomandă asigurarea unui suport mecanic timp de cel puţin 2 ore, până la uscarea completă a adezivului. A se evita acţiunea termică, mecanică sau chimică până la întărirea definitivă a adezivului.

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru aplicare silicon.

Aderenta:

CHERESTEA DE CONSTRCȚII

CHERESTEA TRATATĂ

PLACAJE

PLĂCI AGLOMERATE DIN LEMN ȘI DIN FIBRĂ DE LEMN

GIPS-CARTON

PIATRĂ

PLĂCI DE CERAMICĂ

MULTIPLE TIPURI DE METAL