WhatsApp

Adeziv pentru elemente din polistiren Premium StyroFix 615

14,58 lei
Cu TVA
2584

Descriere sumară

Etanşant adeziv inodor fără solvenţi pentru lipirea elementelor din spumă poliuretanică şi polistiren. Produs pe bază de dispersie de acrilat.

Ambalaj
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Premium StyroFix 615 este un adeziv fără solvenţi, gata de utilizare, pe bază de dispersie de poliacrilat şi se poate utiliza pentru îmbinarea diferitelor materiale, ca de exemplu: polistiren, lemn, piatră nelustruită, beton, plăci de gips, ceramică, silicat, cărămizi, etc. Poate fi folosit pe suprafețe umede, cu toate acestea, este necesar să se stabilească o posibilitate de uscare rapidă. După uscare produsul poate fi vopsit și este rezistent la umezeală.

Domenii de utilizare

Poate fi folosit pentru a conecta și fixa elemente de polistiren, matrițe și materiale izolatoare sau panouri. De asemenea, pentru umplerea fisurilor din gips-carton și a găurilor în panouri, etc. Elementele vor avea o legătură rigidă, motiv pentru care aderența nu este potrivită pentru conexiuni mobile. Nu este potrivit pentru suprafețele care intră în contact permanent cu apa, de asemenea, nu se recomandă pentru aplicatii subacvatice.

Ambalaj: Cartuș 280ml, 12 bucăți/bax

Culoare: Alb

Termen de valabilitate:12 luni, în ambalajul original, sigilat, la temperaturi între +5°C și +30°C

Date Tehnice:

Timp aplicare: 1 - 2 minute

Timp de uscare: 24 ore

Densitate: 1,6 - 1,65 g/cm³

Proprietăți după uscare

Duritate (A Shore): 40 ± 2

Rezistență la temperatură: de la -30°C până la +70°C

Instructiuni De Folosire:

Suprafețele trebuie să fie curate de praf, particule libere și ulei. Tăiați capătul filetat al cartușului și înșurubați duza pentru dirijarea adezivului. Se taie capătul filetat într-un mod în care se produce o deschidere adecvată pentru aplicare. Se pune cartușul împreună cu aplicatorul în pistol și se umple duza de instalare cu adeziv, prin apăsarea repetată a declanșatorului pistolului. Se aplica adezivul pe suprafața care urmează să fie lipită și apăsați imediat pe substrat. Atunci când se lipesc plăci grele, se aplică adezivul pe ambele suprafețe și folosiți o gletieră similară cu cea utilizată pentru aplicarea adezivului de țiglă. Apăsați suprafețele și sprijiniți suprafețele de lipit până la uscarea adezivului. Elementele mai ușoare ar trebui să fie susținute timp de 2-3 ore, cele mai grele trebuie suspendate până la întărirea finală (viteza de întărire 2,5 mm/24h). Protejați adezivul împotriva umezelii și asigurați o bună ventilație în timpul perioadei de întărire. Pentru a acoperi suprafețe mai mari, folosiți o spatula cu dinți de 4-5 mm. Consumul adezivul este de aproximativ 2-4 m²/kg. După întărire, adezivul poate fi vopsit cu vopsele acrilice.

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru aplicat silicon.

Aderenta:

POLISTIREN

LEMN

PIATRĂ NELUSTRUITĂ

BETON

PLĂCI DE GIPS-CARTON

CERAMICĂ

SILICAT

CĂRĂMIZI