WhatsApp

Kit vopsea pentru renovare căzi fontă Premium BathCoating

81,19 lei
cu TVA
Y0042

Descriere sumară

Set de vopsea epoxidică pe bază de apă pentru recondiţionarea căzilor de baie din fontă şi a altor suprafeţe emailate.

Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Premium BathCoating este o vopsea epoxidică pe bază de apă pentru restaurarea căzilor. Nu are miros în timpul aplicării, este igienică și după uscare poate intra în contact cu alimentele. Vopsea epoxidică pe bază de apă, emailată, inodoră, pelicula de vopsea uscată permite contactul cu alimentele, ecologică, rezistentă la bacterii şi mucegaiuri, setul include toate elementele necesare recondiţionării unei căzi de baie din fontă, procesul de vopsire constă în două etape, cada este gata de utilizare la 7 zile după vopsire.

Domenii de utilizare

Recondiţionarea căzilor de baie din fontă.

Ambalaj: Cutia din carton conţine grund şi activator de grund, vopsea şi activator de vopsea, 2 tije de amestec, mănuşi din plastic, hârtie abrazivă pentru degroşarea substratului, 2 role de spumă pentru aplicare, un mâner pentru rola de vopsea şi instrucţiunile de utilizare.

Culoare: Nuanța de bază este alb. Pentru nuanțare adaugați în grund și în vopsea pastă colorată solubilă în apă.

Termen de valabilitate: 24 luni în ambalajul original, sigilat, la temperaturi nu mai mici de +3°C.

Date Tehnice:

Uscarea suprafeței: 12 - 24 ore

Densitate: 

                Ingredient de bază: 1.40 g/cm3

                Activator:1.10 g/cm3

                Amestecate: 1.36 g/cm3

Rezistența la abraziune: Pierdere greutate 70mg per 1000 de cicluri (1kg/CS 17 rotații)

Rezistența la impact: 3.75J

Duritate Martens: 2.3 kg nu lasă urme

Rezistența la spălare: >10,000 cicluri

Rezistența la întindere: 60Kg/cm3

Rezistența antibacterială: Foarte bună

Rezistența la mucegai: Foarte bună

Solvent: Apă

Rezistența la temperatură: +120⁰C

Instructiuni De Folosire:

Înainte de aplicare: îndepărtați murdăria, grăsimea și praful de pe suprafața căzii. Răzuiți suprafața cu șmirghelul furnizat împreună cu vopseaua. Nu începeți lucrarea imediat după eliminarea prafului de șlefuire, pentru că praful care plutește în aer se va așeza pe grundul proaspăt aplicat. În cazul folosirii unui aspirator, păstrați partea motorului în exteriorul ușii pentru a evita creșterea prafului de aer. Suprafața trebui să fie uscată înainte de a începe să aplicați. Se recomandă acoperirea mixerului, a canalului de scurgere și a marginilor acestuia cu bandă de mascare. Pentru umplerea zonelor inegale, utilizați materialul de umplere epoxidic PENOSIL Premium FastFix Aqua.

Grunduirea: Se va adăuga activatorul în compusul de bază și se va amesteca bine. La aplicarea cu rola, se va turna vopsea în cadă, astfel nu va fi necesară utilizarea unei tăvi speciale. Este recomandată utilizarea unei role din material fără fibre desprinse.

Cada se poate vopsi la 12-24 ore după grunduire.

Vopsirea: Se va adăuga activatorul în compusul de bază și se va amesteca bine. Se va vopsi cu o rola din material fără fibre desprinse sau cu o pensulă de bună calitate. La aplicarea cu rola, o parte a vopselei se va turna în cadă, făcând astfel munca mai ușoară. Cada va fi gata de utilizare după 7 zile (temperatura de uscare aprox +20⁰C, umiditate relativă 80%)

Mod de aplicare:

Cu o rola din material fără fibre ce se desprind ușor sau cu o pensulă de bună calitate.

Aderenta:

Pentru căzile din fontă.