WhatsApp
Stoc epuizat

Oskar Mosaik 9717 Tencuială Mozaic din Marmură Colorată 25 Kg

245,12 lei
cu TVA
432923

Descriere sumară

Cantitate
Stoc epuizat

Oskar Mosaik este o tencuiala decorativa dura, cu aspect de piatra colorata, ce se utilizeaza pentru finisaje interioare si exterioare. Aceasta are la baza rasina sintetica in dispersie apoasa aditivata cu microsfere ceramice si agregate minerale cu dimensiunea 1.2-1.8 mm.

Tencuiala decorativa mozaicata se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips-carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura. Se recomanda a se aplica in special pe suprafete de pereti foarte solicitati, precum zonele de socluri la fatade de cladiri, peretii de la casa scarii sau in holuri.

Aceasta tencuiala este caracterizata de aderenta deosebita la suport, buna putere de acoperire, timp bun de uscare, rezistenta la zgariere, socuri mecanice, solutii alcaline, variatii de temperatura, intemperii si la gaze industriale. Pelicula este permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa.

Tencuiala decorativa Oskar Mosaik se aplica nediluata sau diluata cu maximum 1% apa. 

Consumul specific este de circa 4-5 kg/mp, in functie de natura suportului si de structura dorita. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului. Durata pentru uscare superficiala este de o ora, iar pentru intarire in toata masa 2-3 zile.

Tencuiala decorativa cu aspect tip mozaic Oskar este ambalata intr-o galeata din plastic cu capacitatea de 25 kg si se livreaza in tonul de culoare 9731, dupa catalog.

Specificatii tehnice

Brand
Oskar
Producator
PPG Romania
Cantitate
25 kg
Aspect
mozaic
Aplicare
fier de glet din inox
Granulatie tencuiala (mm)
1.2 - 1.8
Compozitie material
rasina sintetica
Consum (Kg/mp)
4-4.5
Diluabil in procent de/cu
nediluata sau diluata cu max 1% apa
Necesita grunduire prealabila
da