WhatsApp

Oskar Direct pe Acoperiș Vopsea pentru Acoperișuri, Sageacuri și Streșini 0.75 L

32,37 lei
Cu TVA
10 Produse

Descriere sumară

Cantitate
In stoc

Oskar - direct pe acoperis este o vopsea ce are la baza rasini alchidice, pigmenti, solventi organici, sicativi, aditivi si este utilizata pentru decorarea acoperisurilor din metal feros si neferos (tabla neagra sau tabla zincata invechita), lemn (sageacuri sau stresini din lemn) si zidarie.

Elemente caracteristice : buna putere de acoperire, etalare si aderenta buna, duritate buna, rezistenta buna la intemperii, la apa, agenti chimici (solutii slabe alcaline si solutii de saruri), la lovire, zgariere si socuri.

Dupa pregatirea corespunzatoare a suportului prin sablare, curatire mecanica, degresare si desprafuire, vopseaua Oskar - direct pe acoperis se aplica prin pensulare sau pulverizare, astfel:  primul strat de vopsea diluat cu maximum 5% diluant Deutek, iar al doilea strat de vopsea nediluat.

Recomandari: suprafetele de baza din lemn noi, la exterior trebie impregnate cu Deutek Grund pentru lemn, eventual chituite si spacluite cu chit de cutit, suprafetele de baza din metal negrunduit, la exterior trebuie grunduite cu Deutek Grund pentru metal (doua straturi), iar suprafetele de baza zincate, la exterior trebuie degresate cu detergent amestecat cu solutie de amoniac in procent de 2%.

Intervalul pentru reacoperire si pentru slefuire este de 12 ore. Consumul specific mediu este de 70-80 ml/mp (pentru determinarea unei valori exacte se recomanda o proba la fata locului).

Produsul se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5 si +30 grade Celsius. 

Nuante: caramiziu, verde inchis, gri metal, maro roscat, maro ciocolatiu, argintiu, rosu inchis, visiniu.