WhatsApp

Izolant acoperișuri, suprafețe bituminoase Premium Bitum Sealant, 310ml

17,55 lei
Cu TVA
H1345

Descriere sumară

Pastă de etanşare plasto-elastică cu conţinut de solvent pentru suprafeţe bituminoase.

Culoare
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Premium Bitum Sealant este un material de reparații și etanșare pe bază de solvent plastoelastic conținând pastă de etanșare de acoperiș. Potrivit suprafețelor bituminoase, alcaline și metale. La suprafață se usucă rapid, are o consistență ridicată și, prin urmare, poate fi aplicat în îmbinări verticale, gata imediat de ploaie și rezistent la gheață. Poate fi utilizat în suprafețe umede și la temperaturi scăzute, în cazul în care materialul de etanșare a fost păstrat la cald și în cazul în care avem un timp mai lung de întărire și o elasticitate mai mică a substanței. Temperatura de topire este de peste +100°C. Nu este casant la rece. Rezistent la acizi diluați, alcalini, gazele de eșapament și intemperii. Înaltă forță de tracțiune.

Domenii de utilizare

Izolație de acoperiș și a coșurilor de fum, pentru închiderea fisurilor și rosturilor cu mișcări mici și repararea scurgerilor mici în fisuri deschise pe acoperișuri plate. Repararea fisurilor de scurgeri pe îmbinările dintre metale, foi de aluminiu, plumb, cupru sau cositor. Pentru îmbinările dintre capace și plăci bituminoase sau role de etanșare.

Ambalaj: Cartuș plastic 310ml, 12 bucăți/bax.

Culoare: Negru

Termen de valabilitate:12 luni, în ambalajul original, sigilat, la temperaturi între +5°C și + 30°C.


Date Tehnice:

Timp formare membrană: 10 - 12 minute

Uscare: 3 - 4 mm/24 h

Densitate DIN 53479-B: 1,02 g/cm³

Proprietăți etanșant întărit

Duritate (Shore A) ISO 868: 22±2

Rezistența la temperatură după întărire: -35°C ..... +110°C

Instructiuni De Folosire:

Zonele de substrat care vor fi în contact cu materialul de etanșare trebuie să fie curate, uscate și fără praf, murdărie, rugină și alte impurități. Suprafețele neporoase trebuie curățate cu solvent și o cârpă de bumbac curată fără scame. Solventul trebuie să fie îndepărtat înainte de evaporare, cu o cârpă curată. Suprafețele absorbante și nisipoase trebuie să fie tratate cu grund. Tăiați capătul filetat al cartușului și înșurubați duza de dirijare a etanșantului. Se taie capătul filetat în așa fel încât se produce o deschidere adecvată pentru aplicare. Se pune cartușul împreună cu aplicatorul în pistol și se umple duza cu soluție de etanșare, prin apăsarea repetată a declanșatorului pistolului. Se aplică materialul de etanșare în rost, apăsând în mod repetat și uniform pe trăgaci, trăgând lin duza de-a lungul îmbinării. După aplicare, suprafața se netezește, cu o racletă de cauciuc siliconic și se îndepărtează excesul de material. Este potrivit, de asemenea, să se aplice materialul de etanșare pe suprafața cu un cuțit de umplere, în special în cazul suprafețelor mari. În cazul în care temperaturile exterioare sunt scăzute, produsul trebuie depozitat în zone încălzite pentru a se evita o vâscozitate ridicată. Timpul de formare membrană a chitului bituminos este relativ scurt și, prin urmare, își îndeplinește rapid proprietatea de etanșare a rosturilor. Timpul de uscare depinde foarte mult de grosimea stratului de chit și temperatura mediului înconjurător. În general, durează între două până la trei zile.

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru aplicare silicon.

Aderenta:

La metale, foi de aluminiu, plumb, cupru sau cositor.