WhatsApp

Silicon etanșant multifuncțional EasyPRO All Purpose, 280ml

31,01 lei
Cu TVA
3573

Descriere sumară

Siliconul multifuncțional Penosil EasyPro All Purpose este un etanșant cu o arie largă de aplicabilitate și cu multiple beneficii atât la interior cât și la exterior.

GATA DE PLOAIE ÎN 2 ORE

TOTUL - ÎN - 1

PENTRU TOATE SUPRAFEŢELE

5 ANI GARANTAŢI FĂRĂ MUCEGAI

PERMANENT FLEXIBIL

Culoare
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

GATA DE PLOAIE ÎN 2 ORE

Viteza de polimerizare şi dezvoltare a rezistenţei la lipire pe o gamă largă de suprafeţe permite siliconului EasyPRO All Purpose, agent de etanşare, să fie expus la apă la doar 2 ore de la aplicare. Ploaia nu va afecta performanţele sale în ceea ce priveşte durabilitatea, aderenţa sau elasticitatea.

TOTUL – ÎN – 1

Siliconul EasyPRO All Purpose este un etanşant neutru cu înalte proprietăţi fungicide. Spre deosebire de alţi etanşanţi, acesta poate fi folosit în toate situaţiile în care sunt folosiţi etanșantii neutrali cât şi cei pe bază de acetoxy, inclusiv în spaţii sanitare, geamuri, faţade, unde se necesită rezistenţă la apă şi rezistenţă la condiţii climatice extreme dar şi multe alte aplicaţii. Siliconii Penosil sunt rezistenţi la toate tipurile de curăţători chimici sau detergenţi folosiţi în casă. În acord cu standardele Europene, EN ISO 846, siliconul Penosil EasyPRO All Purpose a obţinut clasa sanitară XS1, cea mai înaltă clasă posibilă până astăzi.

PENTRU TOATE SUPRAFEŢELE

Siliconul EasyPRO All Purpose aderă la aproape toate tipurile de materiale folosite în construcţii, mai puţin polietilena şi suprafeţe bituminoase. Are o aderenţă excelentă la suprafeţele din materiale pretenţioase, cum ar fi oglinzi, plăci ceramice, aluminiu, fier galvanizat, şi metale feroase.  Datorită varietăţii mari de materiale, se recomandă un test de compatibilitate în prealabil.  Etanşantul Penosil EasyPRO All Purpose îşi păstrează fl exibilitatea pe toată perioada sa garantată, indiferent de condiţiile în care este folosit.

Domenii tipice de aplicare

Pentru etanşare a rosturilor interioare și exterioare cu mișcare medie, etanşare termică a ferestrelor, uşilor şi pereţilor cortină, etanşarea rosturilor în băi şi bucătării, etanşare a oglinzilor şi a îmbinărilor din sticlă, etanşarea conexiunilor de ventilaţie şi a conductelor de apă.

Nu trebuie folosit cu:

Substanţe sau materiale bituminoase, care pot elibera uleiuri, plastifianţi sau solvenţi (ex.: cauciuc natural sau sintetic, cloropren, EPDM sau PVC fl exibil), polietilenă (PE), polipropilenă (PP), PTFE (Tefl on®). Datorită existenţei a mai multor tipuri de suprafeţe, se recomandă efectuarea unui test de compatibilitate în prealabil.

Ambalaj: Cartuș 280ml, 12 bucăți/bax

Culoare: Transparentă, alb

Termen de valabilitate:  18 luni în ambalajul original, sigilat, la temperaturi între +5 °C şi +25 °C.

Date Tehnice:

Material de bază: silicon neutral oxime

Timp formare membrană: 5-10 minute

Densitate: 1,00 g/cm³

Rată de uscare mm/24: aprox. 3h

Rezistenţă la debit: 0mm 

Capacitate de mișcare în rost: ±25%

Recuperare elastică: >85%

Duritate (Shore A, ISO 868): aprox. 18

Temperatura la aplicare: de la +5°C până la +40°C

Rezitența la temperatură: de la -40°C până la +150°C

Modulus la alungire 100% (ISO 8339): 0,25 MPa

Rezistenţă la tracţiune (ISO 8339): 0,35MPa

Alungire la rupere (ISO 8339): >250%

Instructiuni De Folosire:

Suprafeţele trebuie să fie curate, uscate şi fără urme de praf, grăsime sau alţi agenţi care pot afecta aderenţa. Suprafeţele non-poroase (cum ar fi aluminiu, sticlă etc.) trebuie curăţate cu un solvent. Suprafeţele poroase, (beton, cărămidă etc.) trebuie curăţate mecanic pentru a îndepărta particulele de praf. 

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru aplicare silicon.

Aderenta:

STICLĂ

OGLINDĂ

LEMN

BETON

CERAMICĂ

MAJORITATEA METALELOR ŞI PVC

SUPRAFEŢE VOPSITE ŞI LĂCUITE