WhatsApp

Bandă etanșare la interior Premium Sealing Tape Internal, 25m

179,04 lei
Cu TVA
0002

Descriere sumară

Bandă de etanșare a îmbinărilor la interior din jurul ferestrei la condițiile meteo și umiditatea interioră.

Lățime
Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Premium Sealing Tape Internal este o bandă de control al vaporilor pentru a acoperi îmbinările ușilor și ferestrelor la interior. Sarcina benzilor interioare este de a asigura etanșeitatea la aer, a proteja îmbinarea ferestrei / ușii și prevenirea deplasării umidității în spuma de construcție și în structura pereților. Banda adezivă aderă bine la cele mai comune materiale de construcție. Banda aplicată în rost poate fi tencuită și vopsită. Traversă în lungime, flexibilă la mișcările structurii peretelui.

Protejează îmbinarea împotriva umidităţii din interior - banda barieră pentru vapori PENOSIL Premium Sealing Tape Internal, izolează fonic şi termic - spumă de construcţie, protejează îmbinarea împotriva efectelor meteo exterioare.

Domenii de utilizare

Folosită pentru a proteja îmbinările ferestrelor și ușilor și protejarea structurii clădirii la umiditate.

Ambalaj: Role de 25m lungime.

Culoare: Galbenă

Termen de valabilitate: 12 luni în ambalajul original închis, la o temperatură de + 5°C până la +25°C.


Date Tehnice:

Densitate (EN 1848-2): 250 ± 5% g/m²

Permeabilitate la vapori (SD) (EN ISO 12572): 40m

Rezistență la tracțiune (MD) (EN 12311-1): 250 ± 50 N/50 mm

Rezistență la tracțiune (CD) (EN 12311-1): 165 ± 50 N/50 mm

Elongație (MD) (EN 12311-1): 90-154%

Elongație (CD) (EN 12311-1): 90-154%

Rezistența la temperatură: -40°C până la +100°C

Instructiuni De Folosire:

Suprafețele pe care se vor aplica benzile de etanșare trebuie să fie curate, uscate și fără ulei, lubrifiant și praf. Produse chimice de curățare nu interferează sau diminuează nivelul de aderență al benzii. Duritatea sau porozitatea suprafeței pot reduce aderența. Se recomandă stabilizarea suprafețelor fără aderență cu un strat de grund, folosind soluția de dispersie PENOSIL Premium BetPrimer într-un raport de 1: 5. Banda aplicată trebuie să fie derulată de pe bobină și tăiată la lungimea dorită. Scoateți folia protectoare de pe banda adezivă și atașați banda la glaful ferestrei. Dacă trebuie instalată fereastra sau ușa la același nivel cu planul peretelui, cel puțin o bucată cât lățimea benzii trebuie să fie păstrată pentru colțuri. Dacă fereastra sau ușa urmează să fie montată în interiorul planului peretelui, bucata păstrată trebuie să fie cel puțin jumătate din lățimea benzii, bucată ce se păstrează pentru colțuri. Banda se aplică longitudinal, de-a lungul perimetrului ferestrei pornind de la bara inferioară. Repetați procesul în mod similar pe toate laturile ferestrei. Ulterior, îndreptați geamul sau geamul ușii, atașați-l conform cerințelor și umpleți îmbinarea ferestrei cu spumă de construcție. Îndepărtați spuma excesivă și atașați cealaltă jumătate a benzii pe cadrul mobil al ferestrei sau pe perete. Utilizați o rolă de presiune pentru a obține o aderență mai bună. Adezivul de pe ambele părți ale benzii de etanșare permite aplicarea unei benzi de îmbinare înainte sau după montarea ferestrelor / ușilor și utilizarea spumei de asamblare. Utilizați o rolă de presiune pentru a obține o lipire mai bună. PENOSIL Premium PrimeFix poate fi folosit pentru a conecta capetele benzii la îmbinare. Odată ce banda adezivă își pierde adezivul din orice motiv, se poate folosi adezivul PENOSIL Premium PrimeFix pentru aplicarea benzii. Rostul cu bandă de etanșare trebuie să fie acoperit cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de două luni după instalarea benzii în rost.

Mod de aplicare:

Autoadezivă

Aderenta:

Cele mai comune materiale de construcție