WhatsApp

Adeziv hibrid, multifuncțional, pe bază de polimer, pentru uz general, 290ml

37,19 lei
cu TVA
H4005

Descriere sumară

Adeziv hibrid transparent, polivalent, multifuncțional, pentru lipirea și izolarea materialelor, pentru lucrări de interior și exterior. Proprietăți bune de atenuare a vibrațiilor și zgomotului.

Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

Premium SpeedFix Hybrid Crystal 799 este un este un adeziv transparent pe bază de polimer hibrid, de uz general pentru lipirea și etanșarea diferitelor materiale.

• Potrivit pentru majoritatea substraturilor, inclusiv a substraturilor umede

• Nu provoacă coroziune asupra metalelor

• Foarte ușor de utilizat și de finisat

• Rămâne elastic după întărire

• Rezistent la UV și la intemperii

• Se poate vopsi.

• Nu se micșorează în timpul procesului de întărire

• Nu conține ingrediente dăunătoare.

Domenii de utilizare

Potrivit pentru lipire și etanșare în interior și exterior. Aderează bine la majoritatea materialelor de construcție, cum ar fi cărămida, beton, ipsos, lemn, PAL, plută, sticlă, ceramică, diverse materiale plastice și metale. Folosit pentru lipirea lamelor, oglinzilor, a tavanului și a decorațiunilor de perete; pentru fixarea conductelor și a cutiilor de îmbinare în timpul lucrări electrice; umplerea fisurilor și golurilor de pe șantierele de construcții. Moderat rezistent la substanțe chimice precum solvenți aromatici și acizi concentrați.

Ambalaj: Cartuș 290ml, 12 bucăți/bax

Culoare: Transparent

Termen de valabilitate: 12 luni, în ambalajul original, sigilat, la temperaturi între +5°C și +30°C.

Date Tehnice:

Timp uscare la suprafață: 5 - 10 minute

Timp uscare completă: 2,5 - 3 mm/24h

Densitate (DIN 53479): 1,55 - 0,05 g/cm³

Proprietăți după uscare

Duritate (A Shore): 60 ± 5

Rezistența la tracțiune, la punct de rupere (ISO 37): 3,2 N/mm²

Modulus la 100% Alungire: 2,8 N/mm²

Alungirea la punctul de rupere (ISO 37): 150% ± 10%

Rezistență la temperatură: de la -40°C până la +80°C

Instructiuni De Folosire:

Testați aderența materialului de etanșare adeziv pe substrat înainte de utilizare pentru a se asigura că produsul este adecvat pentru lucrarea dorită. Suprafețele trebuie să fie fără grăsime, ulei, praf și particule libere. Tăiați capătul filetat al cartușului la un unghi de 45° și înșurubați duza de aplicare a adezivului. Tăiați capătul filetat astfel încât se formeze o deschidere adecvată pentru aplicare. Puneți cartușul împreună cu aplicatorul în pistolul de silicon, de preferință PENOSIL Sealant Manual Gun, și umpleți duza de aplicare cu material adeziv, prin apăsarea repetată a declașatorului pistolului.

Pentru lipire, suprafețele care care se lipesc trebuie acoperite cu adeziv și apoi presate împreună. Aplicați presiune timp de 2 ore. Pentru îmbinările critice și elemente de lipit mai grele, acestea ar trebui să fie ținute sub presiune până când masa de adeziv s-a uscat complet (vezi informațiile tehnice).

Pentru etanșare, aplicați adezivul de uz general în rost și neteziți-l folosind o racletă din silicon înainte de formarea unui film uscat la suprafață. În timpul procesului de întărire, asigurați-vă că nu există murdărie pe suprafață și că nu există sarcină mecanică aplicată pe suprafața rostului.

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru aplicat silicon.

Aderenta:

LEMN

CĂRĂMIDĂ

BETON

IPSOS

STICLĂ

PAL

PLUTĂ

CERAMICĂ

DIVERSE MATERIALE PLASTICE SI METALE