WhatsApp

Pachet PROMOȚIONAL 1 bax spumă adezivă polistiren + PISTOL aplicare

404,86 lei
cu TVA
A1538_C

Descriere sumară

Pachet promoțional compus din 12 tuburi de adeziv spumă pentru fixarea plăcilor izolatoare din polistiren și 1 pistol pentru aplicare spumă.

Cantitate
Produs disponibil pentru comenzi

PENOSIL Pemium Polystyrol FixFoam 877 este un adeziv spumă pentru fixarea plăcilor izolatoare din polistiren pe fațatade și fundații și fixarea plăcilor ornamentale și profile la interior. În comparație cu lipirea tradițională a plăcilor de fațadă,  la fixarea modernă cu adeziv spumă aderența este mai ușoară, mai rapidă și mai puțin costisitoare. Aplicarea produsului se face cu pistolul pentru spumă. Are proprietăți adezive și etanșante foarte bune, aderă bine la diferite materiale: lemn, OSB, sticlă, plastic, metal, inclusiv tablă galvanizată. Este foarte economic, economisește timp și bani, cu o structură uniforma și solidă, elasticitate suficientă cu un nivelul scăzut de post-expandare permite o aderență rapidă și precisă. Prezintă rezultat de înaltă calitate în diferite condiții meteorologice putând fi aplicată la temperaturi de până la -5°C.

Domenii de utilizare

Fixarea plăcilor izolatoare pe faţade şi fundaţii.

Fixarea profilelor şi ornamentelor decorative

Fixarea ţiglelor pentru acoperişuri şi izolare termică.

Izolare termică şi fonică.

Ambalaj: Recipient cu aerosoli de 1000ml, conţinut de 750ml, 12 bucăți/bax

Culoare: Portocalie

Termen de valabilitate: 9 luni în ambalaj original, sigilat, la temperaturi între +5°C şi +30°C

Date Tehnice:

Uscare suprafaţă:10 - 12 minute

Întărire: 30-40 minute

Uscare completă (la +23°C): 9-11 ore

Uscare completă (la +5°C): 24 ore

Aderenţă la EPS*: 0.033 N/mm²

Aderenţă la XPS**: 0.039 N/mm²

Densitate: 25 - 30 kg/m3

Rezistenţa la foc a spumei întărite: B2 (DIN 4102-1)

Scădere în volum: 0%

Punct de aprindere al spumei: 400°C

Capacitate extensibilă: 11,2 (BS 5241) N/cm2

Conductivitate termică: 0.034 W/m·K

Indice reducere acustică: RST,w = 60 dB

Rezistenţa la temperatură a spumei întărite: Termen lung: -50°C - +90°C / Termen scurt: -65°C - +130°C

Randament: 5-8 m² pe suprafață perete

*EPS – Polistiren Expandat

**XPS – Polistiren Extrudat

Instructiuni De Folosire:

Tineți tubul de spumă în poziție verticală, fixați pistolul pe valva tubului de spumă, cu o mână țineți pistolul și cu cealaltă mână înșurubați tubul de spumă. Asiguraţi-vă că pistolul nu este îndreptat spre alte persoane atunci când este manipulat. Se agită bine produsul înainte de utilizare de minim 20 de ori. Debitul spumei se poate ajusta cu ajutorul trăgaciului pistolului. În caz de umiditate scăzută (sub 50% RH), suprafața trebuie umezită pentru că spuma expandează la umiditate. O suprafață umezită asigură o uscare mai rapidă și rezultate mai bune. La temperaturi scăzute, spuma trebuie încălzită la lucrul în încăperi calde sau sub apă. Temperatura camerei sau a apei nu trebuie să depășească +30°C. Aplicaţi spuma adezivă pe panoul de izolaţie în cantitate egală pe suprafaţă, (3-4 cm de la margine). Se aplică o bandă pe centrul panoului, paralel cu latura cea mai lungă a acestuia (distanţa dintre benzi aproximativ 25cm). Aşteptaţi aproximativ 2 minute după aplicarea spumei, apoi apăsaţi pe panoul de perete. Poziţia panourilor lipite cu spumă de polistiren poate fi ajustată în termen de până la 5 minute după ce au fost fixate de perete. În cazul în care spuma este aplicată pe plafoane de balcoane sau pe suprafeţe mari, trebuie utilizate sisteme de fixare.

Mod de aplicare:

Cu pistolul pentru aplicare spumă.

Aderenta:

La majoritatea materialelor de constucţie, cu excepţia teflonului, polietilenei şi suprafeţelor de silicon.